De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu. „M-a bușit plânsul”

De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu. „M-a bușit plânsul”
Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu

Vlad Gherman a făcut primele declarații despre momentele emoționante din cadrul nunții cu Oana Moșneagu, ce a avut loc duminică, 2 iunie. Actorul a fost copleșit de emoții și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Cei doi și-au oficializat relația în fața lui Dumnezeu

Ieri, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația printr-o ceremonie religioasă, după ce în luna aprilie a acestui an s-au căsătorit civil. Cei doi au denumit evenimentul „Visul unei nopți de vară”, iar nașii lor au fost Anca Sigartău și Dragoș Pandele, potrivit libertatea.ro. 

„Prima parte a zilei a fost despre noi și despre emoția pe care am avut-o și la cununia religioasă, iar acum, într-adevăr, după ce se așază toată lumea și începe petrecerea, bem ceva și ne distrăm”, a spus Vlad Gherman la Antena Stars.

Cununia religioasă a fost un moment emoționant pentru Vlad Gherman

„Este absolut superbă și când am văzut-o aranjată, coafată, machiată, m-a bușit plânsul. Chiar este un moment emoționant, este cred că ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască și mă bucur că am putut să te văd așa”, a mai spus Vlad Gherman.

La ceremonia religioasă, Oana Moșneagu a purtat o rochie albă, stil prințesă, cu trenă și un voal lung. În mână, ținea un buchet de flori în nuanțe pastel. Pentru petrecerea de seară, s-a schimbat într-o rochie mai comodă, perfectă pentru dans.

Locația petrecerii a fost inspirată de nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat în aceeași locație ca nunta lui Smiley și Gina Pistol. „Chiar ne simțim ca într-o poveste. Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastră preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele.

Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”.

„Ne-am dorit amândoi, fără să ne vorbim, să facem nunta aici. Oana văzuse pe Instagram locația, eu văzusem câteva imagini de la nunta lui Smiley și părea un vis greu de realizat să facem nunta acolo”, a mai povestit actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital