Teo Trandafir este una dintre cele mai de succes prezentatoare din România. După ce multă vreme a dus o luptă crâncenă împotriva kilogramelor în plus, ea a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o.
De curând, vedeta a dezvăluit cât și cum mănâncă, dar și care e preparatul care nu îi place deloc.
În urmă cu aproximativ opt ani, Teo Trandafir a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului. Mulți ar spune că ar ține un regim drastic și că alimentele cu multe calorii lipsesc cu desăvârșire din dieta ei, însă, în realitate, lucrurile stau complet diferit.
„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru.
Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place”, a explicat prezentatoarea, potrivit libertatea.ro.
„Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe, nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu.
Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră”, a mai spus Teo Trandafir