Daniela Crudu radiază de fericire! Fosta asistentă TV a adus pe lume o fetiță. Prima imagine cu bebelușul (FOTO)

Daniela Crudu radiază de fericire! Fosta asistentă TV a adus pe lume o fetiță. Prima imagine cu bebelușul (FOTO)
Sursa Foto: Instagram/ @daniela_crudu_official

Daniela Crudu se pregătește de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Fosta asistentă TV a născut luni, 1 mai, o fetiță perfect sănătoasă.

Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară

În ultima vreme, viața Danielei Crudu s-a schimbat radical. Vedeta showbiz-ului românesc, care până acum câteva zile se bucura de ultimele fotografii cu burtica de gravidă, a născut.

Bruneta a fost cea care a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa Foto: Instagram

De asemenea, Daniela a făcut publice și primele imagini cu bebelușul. Se pare că aceasta a născut prin cezariană, exact așa cum își dorea și atunci când a făcut anunțul legat de sexul copilului, notează spynews.ro.

„Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a postat Daniela Crudu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa Foto: Instagram

Daniela Crudu a anunțat, recent, că pe fetița sa o va chema Daiana: „O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat vedeta la Xtra Night Show.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`