De câțiva ani, Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, este și om de afaceri, fiind proprietarul unui restaurant celebru în Capitală, ce se bucură de mare succes printre clienți. De-a lungul timpului, au existat însă câteva comentarii legate de prețurile preparatelor
Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Chiar dacă a spus că a investit mulți bani în local, și vedetele fac referire la prețurile uriașe cu care se afișează.
Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că s-a confruntat cu o serie de probleme și cu mulți clienți dificili.
„Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: >. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil.
Colegul său de breaslă al lui Dani Oțil, Mihai Bobonete, a povestit că nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată. Actorul a declarat că a plătit 1500 lei pentru câteva felii de șuncă.
„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că > rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a povestit Bobonete, în urmă cu doi ani.
Prezentatorul matinalului de la Antena 1 vorbește destul de des la TV despre afacerea sa, fiind uneori ținta unor glume răutăcioase făcute de vedete cu privire la prețurile piperate ale produselor din meniul localului.
Cei care ajung la restaurantul lui Dani Oțil pot comanda o supă cu găluște, porția costând 29 de lei, la alte localuri, prețul aceluiași preparat se vinde și cu 40 de lei.
Burgerii – una dintre alegerile preferate ale românilor când mănâncă în oraș – costă între 44 și 58 de lei, o porție de spaghete carbonara este 58 de lei, o pizza margherita costă 42 de lei, iar o felie de tort pavlova costă 36 de lei.
O porție de cartofi prăjiți costă 19 lei, un piure simplu costă 24 de lei, iar o pulpă de țară costă nu mai puțin de 68 de lei. Prețurile cresc în funcție de calitatea preparatelor, potrivit știriromânia.
„Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.
Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”, este descrierea de pe pagina oficială a restaurantului lui Dani Oțil.