Dana Rogoz, despre modul în care gestionează diferența de vârstă dintre ea și soțul ei: „Lucrurile funcționează pentru că ne respectăm”

Dana Rogoz, despre modul în care gestionează diferența de vârstă dintre ea și soțul ei: Lucrurile funcționează pentru că ne respectăm
Foto: Instagram/Dana Rogoz.

Într-un interviu acordat recent, Dana Rogoz a povestit cum gestionează diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir

Partenerul de viață al artistei este cu 19 ani mai mare decât ea, însă acest aspect nu a reprezentat niciodată o piedică pentru cei doi, dovadă fiind frumoasa familie pe care o au. De asemenea, aceștia reușesc să mențină „flacăra iubirii” aprinsă și acum, la mai bine de un deceniu de relație.

Dana Rogoz, despre modul în care gestionează diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Dana Rogoz a povestit, în cadrul unui interviu acordat pentru viva .ro cum gestionează diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, ținând cont de faptul că relația lor nu a fost privită inițial, ca una serioasă, tocmai din acest motiv.

„Nu m-am luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece, din exterior, și să își traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”.

Ținând cont de faptul că Dana Rogoz și Radu Dragomir, pe lângă faptul că formează un lucru, lucrează împreună în proeicte artistice, el fiind regizor, artista a fost întrebată dacă există situații în care apar disensiuni la nivel creativ și modul în care le gestionează.

„Lucrurile funcționează pentru că ne respectăm și admirăm foarte tare unul pe celălalt din punct de vedere profesional. Când am filmat împreună pentru lungmetrajul MO, am avut încredere unul în celălalt și am putut să construim împreună fără nicio fisură de îndoială. Și chiar și atunci când vedem lucrurile diferit, tocmai pentru că știm că în esență ne dorim același lucru și urmărim același demers, găsim o cale prin care, tocmai pe baza acestor diferențe, să ajungem să construim ceva cu mai multă adâncime”.

Legat de existența momentelor în doi, Dana Rogoz a povestit că au început să își formeze un obicei în acest sens: „Ne-am creat un obicei ca, imediat după ce lăsăm copiii la școală și grădiniță, să ne bem cafeaua împreună. Ăla e timpul nostru, când ne vorbim și ne conectăm. Serile, dacă mai avem forță, mai băgăm un film sau un episod de serial, acasă. Iar uneori, rugăm pe cineva să ne ajute, ca să putem merge la cinema ori la teatru. Cam astea sunt „nebuniile noastre.

Iar faptul că se mai întâmplă uneori ca dimineața, după ce eu am avut în seara de dinainte spectacol, el să îi ducă pe Vlad și Lia la școală și grădiniță, pregătindu-le micul dejun, hainele, bagajele, tot, doar pentru a mă mai lăsa pe mine să dorm un pic și să mă odihnesc, mi se pare un gest foarte romantic”.

Cum decurge o zi din viața artistei

În ceea ce privește modul în care decurge o zi din viața artistei, aceasta a povestit că programul este destul de încărcat.

„Trezirea la 7, pregătit și dus copiii la școală și grădiniță împreună cu Radu, cu mașina sau bicicleta. O scurtă pauză de cafea în doi, în care ne facem și planul zilei, adică ce avem de filmat împreună, de exemplu. Urmează un timp de răspuns la mailurile legate de activitatea mea în online. Filmare, ședință foto, răspunsuri la interviuri, scris articol blog sau pentru alte campanii.

Apoi, uneori, în intervalul ăsta am repetiții pentru proiectele noi de teatru sau film. Iar seara, spectacol – ceea ce presupune să ajung pe la 5 la „unteatru și să plec pe la 10.30 seara spre casă. Dar dacă nu am spectacol, serile sunt pentru familie. Și nu pentru că TREBUIE să petrec timp cu copiii, ci pentru că IUBESC să fac asta”.

De asemenea, Dana Rogoz a povestit de pasiunea ei pentru călătorii.

„În clipa asta aș pleca oriunde! (zâmbește) La un moment dat, mă vedeam trăind la Paris, alteori în Barcelona… dar una e cum simți orașul ca turist, alta e în realitate. În schimb, de călătorit, aș călători peste tot, unde aș vedea cu ochii. Timp și bani să am. (zâmbește)”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)