Dana Roba nu este acceptată de familia sa din cauza relației cu Beni! Ce declarații a făcut make-up artista: „Nu mă interesează”

Dana Roba nu este acceptată de familia sa din cauza relației cu Beni! Ce declarații a făcut make-up artista: „Nu mă interesează”
Foto: Facebook/ Daniela Balaciu Roba

Dana Roba, una dintre cele mai talentate și cunoscute make-up artiste din România, nu este acceptată de familia sa din cauza relației cu Beni, bărbatul care i-a fost aproape în ultima perioadă și alături de care vrea să se căsătorească.

Acum câteva luni, Dana trecea prin cel mai greu moment al vieții sale, după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul ei soț, Daniel Balaciu.

În urma loviturilor primite din partea fostului său soț, Dana Roba a fost la doar un pas de moarte. Make-up artista a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap, însă prin rugăciune, ea a trecut cu bine peste acest episod greu de imaginat.

Ce le-a transmis Dana Roba persoanelor care nu îl acceptă pe noul ei iubit

Chiar dacă make-up artista susține că este mai fericită ca niciodată alături de noul bărbat din viața sa, din păcate familia ei nu îl acceptă pe Beni. Doar fetițele Danei îl plac pe noul partener de viață al mamei lor.

Văzând aceste reacții, Dana Roba a declarat că nu este interesată de acest subiect și că doar ea știe cât de mult a ajutat-o această persoană când i-a fost mai greu. Pentru ea, Beni a fost pilonul principal care a ajutat-o să treacă peste tragedia prin care a trecut, motiv pentru care nu va renunța la iubirea dintre ei de dragul familie sale.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă. Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta.

Iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează. Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a spus Dana Roba, scrie cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)