Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au cumpărat un coteț ingenios pentru găini. „Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au cumpărat un coteț ingenios pentru găini. „Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă”
Sursa Foto: Instagram/ @dananalbaru

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt foarte fericiți de viața la țară. Ei se ocupă de toate treburile casei, de grădinărit, de îngrijirea animalelor, dar găinele sunt animalele care le dau cel mai mult de furcă. Acum, au gasit o soluție pentru acestea atunci când ei nu sunt acasă.

Ce coteț au cumpărat

Cei doi au decis să se mute din București și să meargă la țară alături de copiii lor. Acum, ei locuiesc într-o casă din Moșteni-Greci, din județul Argeș, conform Cancan.

Dragoș Bucur a spus că celor doi le este destul de dificil să se trezească dimineața devreme pentru a lăsa găinile afară, plus că ele sunt o problem atunci când mai pleacă de acasă. Astfel, au gasit o soluție perfectă. Au decis să cumpere un coteț performant de pe un site chinezesc, iar ușa poate fi programată să se închidă și deschidă la ora pe care o setează.

„Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare ‘problema găinilor’ – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă!”, a spus Dragoș Bucur pe Instagram.

Prezentatorul TV a spus că s-a montat foarte repede și că prețul nu este deloc mare. Acesta a costat 350 de lei pentru ușa de la coteț și panoul solar.

Cum este viața la țară pentru ei

Cei doi sunt foarte fericiți cu viața de la țară și îndeamnă și alți oameni să le urmeze calea.

„Toată viața am trăit la oraș. Când eram mici, pe vremea lui Ceaușescu, mergeam la bunici, la țară. Cam asta făceau copiii pe vremea aia, nu existau prea multe alternative. Poate acesta este motivul pentru care am decis, în urmă cu un an, să ne mutăm la țară. Sau poate doar am simțit să ne întoarcem la origini, aproape de natură, de o viață simplă, departe de aglomerație și superficialitate. Și pentru noi, și pentru copiii noștri.

Acum trei ani am cumpărat o livadă, într-un sat aproape uitat de lume, la o oră și jumătate de București. N-aveam atunci niciun plan serios, dar locul ne-a chemat și, cu timpul, am hotărât să renunțăm la viața de oraș pentru una la țară. Cu tot ce înseamnă aceasta din urmă. Am documentat mutarea și schimbarea noastră iar din această toamnă vă vom arăta câteva din provocările prin care noi am trecut. Sperăm să-i încurajăm pe cei care vor o schimbare, viața e frumoasă!”, au transmis Dana Nălbaru și Dragoș Bucur.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”