Dana Nălbaru, despre despărțirea de bărbatul despre care a știut că nu e cel ales: ”Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim”

Dana Nălbaru, despre despărțirea de bărbatul despre care a știut că nu e cel ales: ”Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim”
foto: instagram Dana Nalbaru

În urmă cu ceva vreme, Dana Nălbaru și Călin Goia formau unul din cele mai populare cupluri din showbiz, o relație care a durat aproape șase ani.

Dana Nălbaru, motivele care au dus la despărțirea de Călin Goia

Dana Nălbaru mărturisea că relația ei cu Cătălin Goia s-a destrămat din cauza lipsei de comunicare. Fosta cântăreață a mărturisit că a realizat că acest lucru destul de devreme, după jumătate de an de relație, dar că au existat motive suficiente pentru a o face să reziste încă cinci ani.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, spunea Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, marturisea Dana, potrivit Verdict.

Cătălin Goia: „Nu am reușit să facem mai mult”

La rândul său, Călin Goia, solistul trupei Voltaj a oferit un punct de vedere referitor la despărțirea de Dana:

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (Dragoș Bucur – N.R.), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`