Dan Bursuc, un tată exemplar. Artistul a mărturisit cum își educă copiii: „Nu vreau să crească cu frică sau spaimă”

Dan Bursuc, un tată exemplar. Artistul a mărturisit cum își educă copiii: „Nu vreau să crească cu frică sau spaimă
Foto: captură Facebook/ Dan Bursuc

Dan Bursuc (Daniel Paraschiv) este un nume mare în lumea manelelor, promovând artiști precum Florin Salam, Sorin Copilul de Aur și Laura Vass. El a început ca clarinetist și a devenit compozitor, producător și impresar.

Dan Bursuc, un părinte devotat, susținător necondiționat pentru copiii lui

Dan Bursuc are doi copii cu Adriana și Leno, pe care îi susține și iubește necondiționat. Într-un interviu pentru Spynews.ro, a dezvăluit cum își educa copiii și cum împarte responsabilitățile cu soția sa. Alegerea sa este să nu-și educe copiii prin frică.

Eu trebui să îmi sprijin copiii în orice situație, din orice punct de vedere. Orice greșeală ar face copiii mei, trebuie să fiu lângă ei și să îi sprijin în situațiile cele mai dificile. Orice părinte își dorește ca, copilul său să fie cel mai bine. Eu le-am spus întodeauna: Eu sunt prietenul vostru cel mai bun, iar cu mine trebuie să împărtășiți și bune și rele. Eu sunt prietenul vostru care vă ajut să depășiți lucrurile rele, le împărtășim și pe cele bune. În orice situație, din orice poziție, un tată trebuie să fie lângă copilul lui. Eu și soția mea ne împărțim rolurile, în anumite situații sunt eu puțin mai dur, mai exigent, următoarea zi este ea. Împreună facem o echipă pentru a ne bucura de educația copiilor noștrii. Nu am să îi urmaresc niciodată, nu vreau ca, copii mei să crească cu frică sau spaimă. Nu vreau să fie timorați, eu le spun ce este bun, ei aleg.”, a declarat dan Bursuc pentru sursa citată.

Strategiile financiare ale ‘tăticului maneliștilor’ în gestionarea banilor

Dan Bursuc vrea să fie prieten și sprijin pentru copiii săi fără condiții financiare. El se asigură că fiul său se prezintă corespunzător la întâlniri pentru a nu fi făcut de râs” și lucrează la apropierea de copiii săi.

Eu vreau să fiu prieten cu copiii mei, vreau să gasesc modalitatea de a îi apropia. Nu vreau ca în fața mea să pară sfinți, iar după… Băiatul a crescut, îi cer să îmi arate fetele cu care se vede. Îmi mai arată, imi cere sfatul. I-am spus: Să nu cumva să mă faci de răs, să spună fetele, umblu cu băiatul lui Bursuc și nu are 2 poli în buzunar. Nu îl condiționez când îi dau bani, are 16 ani. Făceam lucrurile acestea cănd era mic, îl condiționam la note. La 16 ani deja nu mai merge. Îi dau bani să se distreze, și îi spun că vreau să aud și eu lucruri bune despre el. De la această vârstă trebuie să te mulțumești pe tine”, a mai declarat Dan Bursuc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`