Dan Bursuc, scandal acasă la Leo de la Kuweit. Concubina manelistului a sunat la 112

Dan Bursuc, scandal acasă la Leo de la Kuweit. Concubina manelistului a sunat la 112
Sursa foto: Captură video - YouTube

Dan Bursuc ar fi mers cu scandal la ușa casei lui Leo de la Kuweit, moment în care concubina manelistului a sunat la 112. Bursuc voia să îi reproșeze cântărețului că a sedus-o și a abandonat-o pe fiica lui, Adriana.

Neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit după ce Leo de la Kuweit a părăsit-o pe fiica impresarului chiar în prag de nuntă și s-a întors la fosta concubină a lui.

Leo de la Kuweit, atacat de Dan Bursuc

Leo este cunoscut în lumea muzicii de petrecere, fiind în centrul atenției după mai multe scandaluri legate de viața amoroasă. Acum ceva timp, manelistul a anulat nunta pe care o avea programată cu iubita lui, Cristina, chiar dacă femeia abia îi făcuse un copil.

Aflându-se într-o situație mai dificilă, după ce a lipsit de la mai multe evenimente, manelistul a reușit să o cucerească pe fiica lui Dan Bursuc.

Cei doi s-ar fi mutat într-un apartament închiriat, iar Dan Bursuc i-ar fi plătit lui Leo datorii în valoare de aproximativ 300.000 de euro, scrie Gândul.

Dan Bursuc s-ar fi înfuriat de cele făcute de Leo, așa că la finalul săptămânii trecute ar fi mers cu scasndal la ușa apartamentului din Popești-Leordeni. Impresarul nu a fost singur, ci cu fiica lui, Adriana, dar și cu unul dintre finii săi.

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere. Când Bursuc a sunat la ușă, a răspuns partenera lui Leo care i-a transmis impresarului că iubitul ei nu este acasă, moment în care a început o discuție mai aprinsă. Femeia a sunat la 112, dar până la sosirea poliției, Dan Bursuc plecase deja.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`