Cum se simte Andreea Bălan în relația cu Victor Cornea. Ce a spus vedeta: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr”

Cum se simte Andreea Bălan în relația cu Victor Cornea. Ce a spus vedeta: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr”
Sursa foto: Instagram - @andreeabalanofficial

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Nu de mult, cântăreața a mărturisit că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Victor Cornea, deși sunt împreună de doar un an.

Andreea Bălan, despre cum se simte în relația cu Victor Cornea

Cântăreața a mărturisit că se simte completă alături de Victor Cornea și că întotdeauna și-a dorit să fie împreună cu un bărbat mai tânăr. Chiar dacă are 40 de ani, Andreea Bălan nu vrea să se gândească la vârsta ei adevărată și să se bucure cât mai mult de viață. În ceea ce privește partea emoțională, artista spune că este „pe la 20 de ani”.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem.

Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan, scrie Click.

Ce spune cântăreața despre viitoarele proiecte

La începutul lunii iulie, Andreea Bălan s-a întors din Dubai, loc în care a filmat trei videoclipuri.

„Am filmat trei videoclipuri în Dubai. Pe unul deja l-am lansat, urmează să mai lansez două. Mă pregătesc intens pentru Sala Palatului, pe 16 octombrie, un spectacol unic, foarte emoționant, „Povestea sufletului meu”, pentru că implinsc 30 de ani de carieră și deja costumele sunt gata, acum mă apuc de grafică și de repetiții.

Cu mult timp înainte pentru că vreau să iasă totul perfect. Biletele se găsesc pe iabilet.ro”, a transmis artista.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare