Cum se împacă Florin Dumitrescu și soția sa în bucătărie: „Dacă gătesc eu, ea preferă să plece de acasă”

Cum se împacă Florin Dumitrescu și soția sa în bucătărie: „Dacă gătesc eu, ea preferă să plece de acasă”
Florin Dumitrescu. Sursa foto: Captură video - HappyFishTV / YouTube

Florin Dumitrescu și colegii săi au început recent filmările pentru noul sezon „Masterchef”, care va fi difuzat în toamnă. Într-un interviu pentru Unica, el a povestit cum gătește în familie și cum le responsabilizează pe fiicele sale, Ava (11 ani) și Mia (9 ani), câte puțin cu treburile casei.

Florin Dumitrescu, despre relația cu fiicele sale

„Fetele mele încă sunt micuțe. Încercăm să ajungem în punctul de a aprinde aragazul. E o teamă. Mi-e și frică să le prindă pasiunea asta. E o pasiune care costă foarte mulți bani. Mă gândesc și dacă vreuna dintre ele își va dori să gătească cine știe ce carne de crocodil, să mă chinui să o aduc. (râde) Va veni momentul în care va trebui să gătim împreună. Momentan încerc să le responsabilizez cu alte treburi ale casei. Spălat vase, pregătit bucătăria pentru gătit, pus masa, ridicat masa, să ajungem să gătim ușor-ușor”, a spus Florin Dumitrescu, pentru Unica.

Acesta a mai afirmat că acasă nu gătește preparate complicate: „De regulă, folosesc o singură tigaie în care fac și garnitura și carnea și sosul, pe rând, gătite toate și au un gust mult mai bun și se mănâncă foarte repede. Când ajungem acasă de la școală, ne așezăm la masă în bucătărie, mâncăm câte o grisină și: ”Hai, ce mâncăm, ce avem?””.

De ce Florin Dumitrescu și soția sa nu stau împreună în bucătărie

Dar sunt și momente, ca atunci când primesc invitați, când bucătăria se umple de vase nespălate. Și atunci soția sa, Cristina, preferă să se facă nevăzută.

„Dacă gătesc eu, ea preferă să plece de acasă, pentru că se umple chiuveta de farfurii. Chiar a venit Gina la un grătar acum un an sau doi, cu Andrei și cu Josephine. După ce am terminat de gătit, a intrat Gina în bucătărie și zice: ”Vai, Doamne ferește! Nu cred, cine o să spele vasele?”. A vrut să se apuce să spele vasele. A zis că nu mai vine la grătar, că sunt prea multe vase de spălat”, a mai povestit Florin Dumitrescu, amuzându-se.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație