Jamila, pe numele său real Geanina Staicu-Avram, este una dintre cele mai cunoscute gospodine de pe YouTube.
În vârstă de 36 de ani, aceasta a devenit renumită în anul 2016, în momentul în care a primit premiul „Personalitatea Online a Anului”.
Jamila a povestit că pentru familia sa sărbătorile de iarnă se rezumă la sarmale, piftie de curcan, cozonaci și prăjitura „Alba-ca-Zăpada”.
De asemenea, aceasta a ținut să precizeze câteva sfaturi pentru prepararea cozonacului perfect. Potrivit acesteia, totul constă importanța ingredientelor și a frământării atente.
Gospodina a menționat că, atunci când dorim să facem cozonac, este important să folosim ingrediente de cea mai bună calitate și la temperatura camerei, tocmai pentru a menține integritatea aluatului.
Vezi această postare pe Instagram
Pentru ca un cozonac să fie perfect, folosirea ingredientelor de bază de înaltă calitate are o contribuție decisivă.
Persoanele care nu doresc să frământe aluatul, acesta trebuie păstrat în frigider pentru o perioadă lungă de timp, deoarece acest lucru permite dezvoltarea glutenului.
Jamila a mai precizat că este esențial, în momentul în care alegem făina pentru cozonaci, să o testăm în prealabil.
Mai mult decât atât, ea recomandă ca cei care-și doresc pe masa de Crăciun cozonac să experimenteze cu o rețetă de probă, notează click.ro.