Cum au petrecut vedetele de la Hollywood ziua de Paşte / Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii la Casa Albă

Cum au petrecut vedetele de la Hollywood ziua de Paşte / Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii la Casa Albă
Sursa foto: Captură video

La sfârșit de săptămână, vedetele de Hollyowood au celebrat Paştele cu familiile şi au împărţit cadouri. Au fost momente speciale şi la Casa Albă, unde Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii, drept musafiri, potrivit observatornews.ro.

Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii la Casa Albă

Zeci de copii s-au adunat pe peluza din faţa Casei Albe ca să caute ouă roşii de Paşte, o tradiţie veche de peste 150 de ani, scrie observatornews.ro.

Joe Biden şi Prima Doamnă au avut grijă să-i întâmpine pe cei mici cât mai frumos, pentru a se bucura de o sărbătoare pascală de neuitat.

Cum au petrecut alte celebrități Paștele

Paștele este o ocazie perfectă pentru cei mai mulți de a petrece sărbătoarea împreună cu familia. Astfel, Madonna a petrecut Paştele alături de copiii ei, pentru care a pregătit multe surprize. Toată familia a participat la vânătoare de ouă şi de comori. La sfârşitul zilei, câştigătorii au primit aplauze şi premii.

Heidi Klum a fost înconjurată şi ea de cei trei copii adolescenţi ai ei, care s-au bucurat de goana după daruri ca în copilărie. După ce a petrecut Paştele împreună cu familia, fotomodelul şi-a rezervat sfârşitul zilei doar pentru ea. A pozat provocator la piscină.

Altă divă care nu s-a sfiit să renunţe la haine este Halle Berry, care a ieşit dezbrăcată pe balcon, ca să se bucure de un pahar ci vin, potrivit sursei citate.

Paştele a fost o ocazie specială şi pentru familia Trump. Deşi a lipsit de la proces, Melania i-a fost alături soţului la masa festivă. Cei doi au luat prânzul la Mar A Lago, unde au fost surprinşi cum discutau aprins, scrie observatornews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie