Cum arată soția lui Marius Șumudică: Liliana a atras toate privirile la nunta lui Denis Drăguș

Cum arată soția lui Marius Șumudică: Liliana a atras toate privirile la nunta lui Denis Drăguș
sursă foto: Instagram

Marius Șumudică a fost naș la nunta lui Denis Drăguș, atacantul echipei naționale, dar soția lui, Liliana, a reușit să atrage toate privirile la petrecerea la care au participat sute de invitați.

Liliana Șumudică, îmbrăcată foarte elegant

Îmbrăcată extrem de elegant, soția cunoscutului antrenor a reușit să iasă în evidență destul de ușor, iar imaginile cu ea s-au viralizat în mediul online.

Denis Drăguș a făcut nuntă mare în București, iar Marius Șumudică a jucat un rol foarte important. Experimentatul tehnician a fost nașul atacantului echipei naționale, care a fost titular în toate partidele disputate de România la EURO 2024.

Liliana, soția lui Marius Șumudică, și-a luat în serios rolul de nașă și a reușit să atragă toate privirile, fiind îmbrăcată cu o rochie elegantă, roz, cu trandafiri. Aceasta a fost surprinsă în mai multe fotografii care au fost postate în mediul online, fiind foarte apreciate de către internauți.

Cum și-a cunoscut Marius Șumudică soția

Marius Șumudică a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Liliana, soția lui. Cei doi au o căsnicie fericită și au doi copii, o fată și un băiat.

„Era o discotecă aproape de niște cămine, ‘You and Me’ se chema. Am mers cu 7-8 inși, prieteni de-ai mei. Ea a venit acolo. Un prieten de-ai mei era prieten cu sora soției mele. Ea lucra la singurul magazin pe valută din România. Am luat-o cu mine și n-am mai lăsat-o, până la urmă. Acolo, ca să intri, te selectau… Trebuia să arăți într-un fel.

La discoteca de care vă spuneam, ea dansa cu o ciocolată în mână. Eu, cu caterinca, cu glumele mele, m-am dus și am luat niște ciocolată. S-a uitat urât la mine. Am zis că n-am cum s-o iert, e a mea, nu se poate, gata”, a spus, anul trecut, Marius Şumudică în Podcastul Tare de Tot.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:51 - PNL: Ministerul de Finanțe continuă să sprijine, prin scheme de ajutor de stat, proiectele majore, cu impact semnificativ asupra economiei
17:44 - România, Grecia și Bulgaria fac front comun pentru a contracara explozia prețurilor la electricitate / Sebastian Burduja: „Ceea ce ar trebui să fie o piață unică în sectorul energetic la nivelul UE nu se comportă ca atare” (VIDEO)
17:40 - Ministrul Sebastian Burduja, despre cum se va face compensarea la energie după ce expiră plafonarea: „Asta ne propunem să facem până în aprilie și să ținem cont de veniturile gospodăriei” (VIDEO)
17:40 - Urșii care provoacă pagube și pun în pericol oamenii din Mureș vor fi împușcați. Sunt mai mult sălbăticiuni decât suportă habitatul
17:20 - Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)
17:14 - Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: „Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii”
17:12 - Sorin Grindeanu: La finalul lunii decembrie se va circula pe autostradă de la Ploiești la Focșani
16:53 - Oprah Winfrey a întrerupt-o pe Meghan Markle în public. S-ar putea să fie sfârșitul prieteniei lor
16:47 - Alfred Bulai va fi plasat în arest la domiciliu. Decizie este definitivă
16:34 - Simona Spătaru (USR), despre noua lege a pensiilor: „Românii nu au nevoie de ajutoare sociale, ci au nevoie să le fie respectate drepturile” (VIDEO)