Cum arată Roxana Vancea la aproape doi ani de la naștere: „Acum mănânc orice” (FOTO)

Cum arată Roxana Vancea la aproape doi ani de la naștere: „Acum mănânc orice” (FOTO)
Foto: Facebook/Roxana Vancea

Roxana Vancea, o personalitate cu mulți urmăritori în mediul online, și-a găsit locul în lumina reflectoarelor prin aparițiile sale frecvente pe micile ecrane. Cu toate acestea, în prezent, ea își dedică întreaga atenție maternității și a renunțat la viața publică pentru a avea grijă de familia sa. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să-și mențină un corp într-o formă de invidiat, însă aceasta realizare nu vine fără sacrificii.

Fosta vedetă TV se confruntă cu o nouă provocare

Fosta prezentatoare TV se bucură de activități sportive și își menține greutatea la un nivel ideal. Ea este foarte atentă la alimentația ei, iar această abordare responsabilă a ajutat-o să slăbească rapid kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Vedeta și-a redus considerabil greutatea, iar acest lucru este evident din fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare. În plus, ea și-a exprimat dorința de a mai adăuga câteva kilograme, dar constată că nu este o sarcină ușoară să ia în greutate.

„În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Foto: Facebook/Roxana Vancea

De la probleme medicale la o siluetă perfectă

De asemenea, bruneta a dezvăluit că a fost întotdeauna o persoană suplă și că a reușit să își mențină greutatea constantă de-a lungul timpului. Cu toate acestea, în trecut, Roxana Vancea a avut de înfruntat câteva kilograme în plus din cauza unor probleme medicale. Cu determinare și perseverență, ea a reușit să scape rapid de aceste kilograme în plus.

„În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`