Cum arată fiica lui Mihai Găinușă. Eva a împlinit 19 ani

Cum arată fiica lui Mihai Găinușă. Eva a împlinit 19 ani
Foto: Mihai Găinușă / Facebook

Mihai Găinușă este în lumea media de foarte mulți ani, dar fiind discret din fire nu își expunde atât de des copiii în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fiica lui, Eva, a împlinit de curând 19 ani și a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare.

Cum arată fiica lui Găinușă

Mihai și Ioana Găinușă sunt într-o căsnicie de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copiii, o fetă, Eva, care a împlinit de curând 19 ani, și un băiat, Andrei, de 13 ani. Astfel, diferența dintre cei doi frați este de 6 ani, scrie Cancan.

Găinușă a postat o fotografie cu fiica sa cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani, dar și un scurt mesaj emoționant prin care i-a urat numai de bine copilului său. Din poză se vede că fiica lui Găinușă îi seamănă foarte bine, fiind la fel de înaltă și de zveltă la fel ca tatăl ei.

„Am cine să-mi aducă, la bătrânete, un pahar cu… vin. Să ne trăiești sănătoasă, Ev!”, acesta este mesajul postat de Mihai Găinușă pe Facebook.

Fiica lui a intrat, în acest an, la facultate, după ce a obținut note foarte bune la bacalaureat. Ea își dorește o carieră în domeniul biologie-medicină. Eva a vrut să studieze în străinătate, iar părinților ei îi este dor de ea în fiecare zi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`