Cum arată coșul de cumpărături al lui Kate Middleton? Care sunt produsele pe care prințesa le cumpără pentru familia ei

Cum arată coșul de cumpărături al lui Kate Middleton? Care sunt produsele pe care prințesa le cumpără pentru familia ei
Sursa Foto: Hepta.ro

Deși este Prințesa de Wales, Kate Middleton merge la supermarket pentru a cumpăra diverse produse pentru familia ei. De-a lungul timpului, aceasta a fost văzută în mai multe magazine locale pentru a face cumpărături.

Kate Middleton are o pasiune pentru gătit

Una dintre pasiunile mai puțin cunoscute ale Prințesei de Wales este gătitul. Lui Kate îi place să gătească pentru soțul ei, Prințul William, dar și pentru cei trei copii Prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis, conform okmagazine.ro.

Viitorul rege al Marii Britanii a recunoscut că soția sa are abilități de gătit, fiind „foarte pricepută” în bucătărie. Kate Middleton este cunoscută și pentru faptul că își cumpără singură ingredientele de care are nevoie, fiind văzută de mai multe ori la supermarketurile locale din Marea Britanie.

În ce supermarketuri a fost văzută Prințesa de Wales

Kate Middleton a fost văzută de mai multe ori în supermarketul local Waitrose, atât înainte, cât și după nunta sa regală. În 2011, Ducesa de Cambridge, proaspăt căsătorită, a fost văzută când a trecut pe la magazinul din apropierea casei sale izolate din Anglesey.

Prințesa de Wales a fost văzută în acest magazin și în 2018, în timpul sarcinii cu Prințul Louis. Atunci, aceasta făcuse mai multe cumpărături, printre care murături și avocado, pe care le-a cărat în pungi de plastic reutilizabile.

Kate Middleton a făcut cumpărături și de la Sainsbury’s, un alt magazin local din Marea Britanie. Aceasta a fost văzută la raionaele de copii. De asemenea, aceasta a fost văzută altă dată când a cumpărat decorațiuni și costume de Halloween pentru George și Charlotte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:41 - Impact mortal între un autoturism și TIR. Un bărbat a murit
17:35 - Ionel Dancă (FD), despre moțiunea de cenzură a USR împotriva Guvernului: Trebuie să vedem, mai întâi, cât de serios este demersul sau e doar o declarație politică. Ce puțin cu noi nu au discutat nimic (VIDEO)
17:34 - Oana Țoiu, despre abuzurile la care sunt supuși pensionarii: „Li s-au dat doar 45 de zile legal de a contesta direct în instanță”
17:15 - Cine a fost marea dragoste a lui Dan Spătaru. Artistul, amenințat cu moartea de soțul iubitei sale
17:08 - Ciprian Dobre (PNL): Niciodată nu vom face un asemenea act, în care noi să introducem o moțiune de cenzură în Parlamentul României împotriva unui guvern din care noi facem parte (VIDEO)
17:06 - Buzău: 20 de persoane au ajuns la spital după ce au consumat ciuperci cumpărate de pe marginea drumului
17:05 - Câștigătorii premiului Nobel pentru Fizică 2024. Pentru ce invenții au fost acordate
16:49 - Silvia Dinică, despre decizia controversată a CCR care o vizează pe Șoșoacă: „Este un abuz” (VIDEO)
16:37 - Gabriel Zetea, reacție la declarațiile lui Nicolae Ciucă privind coaliția PSD-PNL: Asta spune într-un joc electoral, pentru că pentru domnia sa, în acest moment, contează exclusiv procentele pe care le poate avea în campania electorală (VIDEO)
16:31 - Daniel Fenechiu (PNL), despre moțiunea de cenzură a USR: „Să nu ne pună în situații pe care să încerce să le exploateze politic împotriva noastră”