Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Cât costă o noapte de cazare

Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Cât costă o noapte de cazare
Sursa foto: Facebook/ Casa Tand Rozavlea - Maramures

Nicolai Tand este un bucătar foarte apreciat din România, dar pe lângă această meserie, el mai este și antreprenor. Are o pensiune în Maramureș, în localitatea natală, pe care o închiriază turiștilor.

Și-a construit pensiune

Nicolai Tand nu a uitat de unde a plecat și ține foarte mult la locul în care s-a născut și a copilărit. El a primit chiar și nume de cetățean de onoare, în comuna Rozavlea, fiind și locul în care și-a deschis o pensiune pe care o oferă spre închiriere turiștilor, conform Cancan.

Unitatea de cazare a fost construită de el și de soția lui și chiar dacă nu este mare, este primitoare și călduroasă. Are trei dormitoare și toate dotările de care turiștii au nevoie. Ba mai mult, cei care se cazează aici au parte de o priveliște incredibilă.

Cât costă o noapte de cazare

Pensiunea poate găzdui maxim șase persoane, iar o noapte de cazare pentru închirierea întregii case este 1.248 de lei.

„Nicolai este foarte legat de locul în care s-a născut, de casa copilăriei, așa că ăsta a fost punctul de pornire. Am transformat un vechi grajd, aflat în curtea casei natale, în noua noastră casă. Mie îmi place foarte mult designul de interior, cu toate detaliile pe care le presupune acesta, așa că a fost o plăcere pentru mine să mă ocup de la cap la coadă de tot ce înseamnă amenajare. Am vrut să fie ceva simplu, dar cu accente maramureșene, așa cum suntem și noi, de altfel.

Pentru că nu reușim să ajungem acolo decât de câteva ori pe an, în marea partea a timpului închiriem casa în sistem Airbnb și m-am bucurat enorm că, de fiecare dată, oamenii ne-au spus cât de mult le-a plăcut cum era amenajată Casa dintre dealuri”, spune soția lui Nicolai Tand.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:09 - Peste 1 milion de pensionari pierd un ajutor la pensie de 1.250 lei. Din ce lună se va întâmpla asta
12:06 - Kelemen Hunor, președinte UDMR, despre planul de reducere a deficitului bugetar: „E o vrăjeală că au mai primit 7 zile, 10 zile, etc. N-au cum să trimită ceva credibil și după aceea să facă și campanie”
11:54 - Situația urșilor s-a agravat într-o localitate din Brașov: „Îți e cam frică să umbli noaptea”
11:50 - Câți bani a făcut o femeie care a reciclat sticle de la pelerinajul din Iași. „Am nevoie de bani ca să îmi îngrijesc copilul”
11:37 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor despre cearta dintre primarii Capitalei: „Planșeul Unirii e un pericol real, dacă UDMR ar fi fost la Guvern nu se mai ajungea aici, noi am fost împinși pe scări” (VIDEO)
11:18 - Nouă apariție a lui Kate Middleton. A fost surprinsă încurajându-l pe fiul Louis la un meci de fotbal (VIDEO)
11:17 - Mădălina Ghenea trece plin clipe de coșmar. Vedeta a ajuns în instanță: „ Îmi provoca o stare gravă de anxietate și teamă”
10:59 - Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță, despre scandalul de la Planșeul Unirii: „Expertiza e că e risc de colaps. Primăria Capitalei urmărește să blocheze tot” (VIDEO)
10:51 - Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile și calea ferată de la granița cu Sudul. Focuri de avertisment din partea Seulului (VIDEO)
10:51 - Un nou regim de tratament pentru cancerul de col uterin „reduce riscul de a muri din cauza bolii cu 40%” și e cel mai mare progres medical din ultimii 25 de ani