Cum a reușit Mircea Bravo să devină un vlogger de succes / Ce studii are creatorul de conținut: „Cumva au acceptat…”

Cum a reușit Mircea Bravo să devină un vlogger de succes / Ce studii are creatorul de conținut: „Cumva au acceptat...”
Foto: Mircea Bravo / Instagram

Mircea Bravo este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România. De-a lungul timpului, vlogger-ul a ajuns la inimile publicului prin intermediul clipurilor amuzante publicate pe rețelele de socializare. Nu de mult, el a dezvăluit cum a reușit să ajungă unul dintre cei mai de succes oameni din sfera sa.

Mircea Popa, cunoscut ca fiind „Mircea Bravo”, a declarat că atunci când a început să filmeze și să scoată bani din buzunar pentru pasiunea sa, părinții nu au fost prea încântați.

Cum a reușit Mircea Bravo să ajungă un vlogger de succes

„Eu sunt dintr-un oraș foarte mic, se numește Beclean, are 10.000 de locuitori și automat orice chestie pe care o face copilul se află în tot orașul. La început era o chestie foarte greu de explicat, adică părinții mei mă întrebau cum să le explice la oameni, pentru că nu înțeleg oamenii de ce fac asta.

Părinții mei, la început, bineînțeles că au fost sceptici, dar după aproximativ un an și jumătate, când au văzut că eu vreau să fac treaba asta serios, sunt foarte disciplinat în programul meu de postare, cumva au acceptat și după aia, cu timpul, au venit și reacțiile pozitive din partea oamenilor. Și atunci au înțeles cumva drumul meu, și ceea ce îmi doresc în viață”, a spus Mircea Bravo, potrivit antena3.ro.

Chiar dacă a avut parte de un început destul de dificil, Mircea Bravo a reușit ca în prezent să se bucure de un real succes. Când s-a apucat de filmat, creatorul de conținut nu știa foarte multe despre acest domeniu, motiv pentru care era acceptat destul de greu de lume.

„Cred că nu a fost neapărat o chestie de frică la început, pentru că, dacă pun pe foaie, nu era niciun risc. Dar frici bineînțeles că aveam și cumva era și o vârstă la care îmi permiteam, nu vreau să fiu ipocrit și să spun că și la 50 de ani m-aș fi apucat. Aveam 20 și ceva de ani, îl aveam și pe Cristi, un prieten de-al meu, făcea ceva de genul acesta în televiziune și atunci, în momentul în care i-am propus proiectul, cumva erau doi oameni care trebuiau să tragă împreună la un proiect. Și chestia asta a contat foarte mult”, a mai declarat creatorul de conținut.

Chiar dacă Mircea Bravo a terminat facultatea de Drept, el nu a profesat niciodată în acest domeniu, folosindu-se de cele învățate în viața de zi cu zi.

„Eu am terminat facultatea de Drept, am învățat multe lucruri pe care cred că le aplic și în viața de zi cu zi, în meseria mea”, spune el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem