Cum a reacționat Smiley, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. „M-a durut sufletul” (VIDEO)

Cum a reacționat Smiley, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. „M-a durut sufletul” (VIDEO)
Sursa foto: Instagram

Smiley a reacționat în urma huiduielilor primite de Babasha în timpul concertului Coldplay și spune că l-a durut sufletul de ceea ce a văzut.

Cum a reacționat Smiley

Artistul este nedumerit că oamenii care au plătit bilet la concert au putut huidui un cântăreț, conform știrileprotv.

„Într-o societate civilizată, părerea, dreptul la opinie şi la exprimare liberă nu este huiduit şi nu este blamat. Bă, eu am o părere, da? Dacă părerea mea nu este aceeaşi cu părerea ta, nu trebuie să arunci cu pietre în mine. Bă, nu poţi să faci aşa ceva! Şi dacă nu eşti de acord, şi dacă nu îţi place muzica… Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Eşti nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta. Tu îl huidui? Cum să faci aşa ceva? Ce societate sănătoasă face aşa ceva?”, a spus Smiley într-un video pe Facebook.

Cântărețul spune că cine nu este de acord cu reprezentanția artistică ar trebui să aștepte până termină și să treacă mai departe.

„Bă, dacă nu eşti de acord cu cineva, aştepţi să se termine momentul, trecem mai departe. Doar trebuie să fim de acord că nu suntem de acord. Ei vin din altă ţară, din altă cultură, după un turneu de cinci ani, unde ei au făcut treaba asta în fiecare ţară – nu cred că i s-a întâmplat niciodată treaba asta -, unde au luat muzică locală, autentică, de-a lor. S-au uitat… Te uiţi în top şi primul loc în top, cel mai ascultat om în momentul ăsta este cutare. Te gândeşti că oamenii asta ascultă, asta le place. Nu te gândeşti…. stai un pic că s-ar putea ca fix oamenii care vin pe stadion să nu asculte asta. Nu ai cum să te gândeşti! Sigur nu s-a aşteptat, că nici eu nu m-am aşteptat”, a mai adăugat artistul.

Smiley s-a pus în locul artistului de pe scenă

Smiley spune că s-a pus în locul artistului de pe scenă, care nu avea nicio vină pentru ceea ce se întâmplă, și că îl „durea sufletul” din cauza momentului cu huiduielile.

„Eu eram în teren, la 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc. Eu m-am pus în locul oamenilor de pe scenă, în locul băiatului ăsta care nu are, săracul, nicio vină, nicio treabă. Să ţi se dea şansa să faci asta! Eşti nebun la cap? Cum să nu faci asta? Noi am vrut să facem un moment frumos, am cântat, nu am făcut nimic altceva. Am cântat o piesă! Bă, mă puneam în locul lor şi mă gândeam cum să te simţi, ca artist, când tu faci ceva din suflet, liber, frumos care îi va bucura pe români – că e o muzică în limba română care este numărul unu în trending. M-au trecut toate transpirațiile. M-a durut sufletul, pentru că m-am transportat în locul lor şi m-am gândit ce o fi în sufletul oamenilor ăstora acum”, a mai spus Smiley, într-un clip video pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital