Cum a reacționat Lora după ce Ilinca Vandici a criticat modul în care și-a organizat nunta: „Eu consider că meritam”

Cum a reacționat Lora după ce Ilinca Vandici a criticat modul în care și-a organizat nunta: „Eu consider că meritam”
Sursa foto: Instagram

Lora a fost deranjată de comentariile Ilincăi Vandici cu privire la nunta artistei cu Ionuț Ghenu. Artista a publicat un mesaj pe rețelele sociale.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit pe 5 octombrie

Artista a spus cel mai mare „Da” din viața ei pe 5 octombrie, când și-a unit destinele cu partenerul său, Ionuț Ghenu. Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, iar întreg evenimentul a fost unui grandios, cu sute de invitați, conform click.ro.

În cadrul emisunii „Follow Us” pe care o moderează alături de Teo Trandafir, Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații despre nunta Lorei, dar și a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. De asemenea, cele două prezentatoare TV au comentat și nunta lui Theo Rose și Anghel Damian, comparând cele două evenimente.

„Casă de piatră! Da, cu familia restrânsă și e suficient! Am vorbit despre Monica Bîrlădeanu și despre Lora, cât a durat să organizeze așa ceva, păi are timp Theo de așa ceva? Ok, îți iei un wedding planner, nu zic nu, dar mie îmi place mult de tot și asta e modalitatea în care ar trebui să se întâmple.”, a fost comentariul Ilincăi Vandici.

Ce a declarat Lora: „Fiecare mireasă alege cum să își facă nunta”

Artista a fost deranjată de comentariul primit la adresa celui mai important eveniment din viața ei. Aceasta a publicat un mesaj pe rețelele sale sociale, în care a aratat cât de afectată a fost de afirmațiile prezentatoarei TV de la Kanal D.

„Adică? Cum adică Ilinca Vandici? Eu consider că meritam, după atâta timp de relație și pentru noi și pentru prietenii noștri, o petrecere ca cea de la nunta noastră. Fiecare mireasă alege cum să își facă nunta. Pentru faptul că am avut o nuntă mai mare, brusc asta înseamnă altceva din ce observ. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens, și dacă nu e mică e pentru că nu ai atât de multă treabă pentru că dacă aveai treabă își făceai nunta mică. Să stau și să explic acum cine sunt și ce fac și cât de ocupată sunt… mi se pare penibil. Și probabil oricum sunt cam penibilă că nu plătesc PR în 2024 să dea la ziar cât de tare sunt eu și ce nunta anului am avut și cât sens are orice am făcut eu la nuntă. Eu am considerat normal să anunț câțiva oameni din presă după ani de întrebat Lora când te măriți că pot veni 2 ore. Și mai consider că așa cum vrea mireasa așa e nunta și ce se vrea, se poate.”, a fost mesajul tranșant transmis de Lora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`