Cum a reacționat Irina Rimes după ce Steve Aoki s-a îndrăgostit de piesa „Dudadu”. Ce i-a promis cântăreața: „Am schimbat niște energie”

Cum a reacționat Irina Rimes după ce Steve Aoki s-a îndrăgostit de piesa „Dudadu”. Ce i-a promis cântăreața: „Am schimbat niște energie”
Foto: Facebook / Irina Rimes

Irina Rimes este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. De-a lungul timpului, cântăreața s-a făcut remarcată atât prin intermediul pieselor din repertoriul ei, cât și prin aparițiile sale pe scenele din România.

Irina Rimes are multe piese care au ajuns la inima românilor, însă „Dudadu” a reușit să-l atragă pe celebrul DJ Steve Aoki, cu care s-a întâlnit la ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD, organizată la Cluj-Napoca.

Irina Rimes a radiat de fericire când a văzut că Steve Aoki s-a îndrăgostit de piesa „Dudadu”

Cântăreața a aflat de faptul că Steve Aoki adoră piesa „Dudadu” în timp ce era într-un city break de o zi la Roma. Încercând să stea departe de rețelele de socializare, care nu îi fac bine, Irina Rimes a ezitat să își mai verifice platformele pe care activează.

La un moment dat, când totuși a deschis Instagramul, Irina Rimes a văzut că a primit un mesaj de la Steve Aoki, după ce acesta a pus piesa „Dudadu” la unul dintre cele mai mari festivaluri.

„Eram la Roma, am fugit să facem un City Break de o zi. Nu faceți asta niciodată, nu recomand! Toată ziua ne-am plimbat ca să recuperăm celelalte zile care ar fi trebui să fie. Obosiți, am ajuns în camera de hotel.

Am dechis Instagramul să văd ce se mai întâmplă, cu toate că mi-am zis că în ziua aia nu intru. Am avut o perioadă în care a trebuit să fac un pic de detox de rețele de socializare pentru că personal nu-mi fac bine.

Consider că nici celorlalți, doar că fiecare are toleranță diferită la treaba asta. Deschid Instagramul și văd mesaj de la Steve Aoki. Eram după o zi întreagă de mers pe trotinetă. Totuși, am avut energia să urlu de fericire, să fac în toate felurile”, a povestit Irina Rimes, în exclusivitate pentru Unica.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de UNTOLD (@untoldfestival)

Ce i-a promis cântăreața lui Steve Aoki, atunci când s-au întâlnit la UNTOLD 2024

Irina Rimes s-a întâlnit cu Steve Aoki în culisele festivalului Untold. Cântăreața a mărturisit că interacțiunea dintre ea și celebrul DJ a fost una firească, însă, cu toate acestea, conexiunea față de iubita lui a fost puternică.

„Nu mi-a dat vreun sfat neapărat. Doar am vorbit, am schimbat niște energie. Mi-a plăcut de iubita lui. M-am împrietenit cu ea, am stat de vorbă destul de mult și am și promis că ne vedem când mergem noi în Vegas. Ei stau în Vegas. Sunt oameni, ca noi”, a mai povestit cântăreața, tot pentru sursa citată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți