Cum a reacționat Erika Isac după concertul Coldplay: „Să vă fie rușine!”. Ce părere are cântăreața despre cele întâmplate

Cum a reacționat Erika Isac după concertul Coldplay: „Să vă fie rușine!”. Ce părere are cântăreața despre cele întâmplate
Sursa foto: Instagram - @erikaaaisac

Erika Isac, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, și-a expus părerea cu privire la comportamentul publicului la concertul susținut de Coldplay în București.

În seara de miercuri, 12 iunie, Vlad Babașa, un cunoscut cântăreț de manele, a urcat pe scenă în timpul spectacolului și a cântat în mijlocul huiduielilor.

Erika Isac, despre comportamentul publicului la concertul Coldplay

Într-un clip video publicat pe InstaStory, Erika Isac a reacționat la comportamentul pe care publicul l-a avut în timpul concertului Coldplay din București.

„Toți cei care în public astăzi la Coldplay l-au huduit pe Babasha, să vă fie rușine! Sunteți ultimii! Să vă fie rușine! În primul rând, indiferent, dacă îți place un artist sau nu de pe scenă, este frumos și de super bun simț (…) să lași artistul să cânte piesa, mai ales că am înțeles că a fost vorba de o piesă, să nu îl huidui orice s-ar întâmpla atât timp cât nu omul respectiv nu face practic nimic greșit, nu aruncă, nu face vreun act de rebeliune sau cine știe”, a transmis Erika Isac, pe Instagram Story, potrivit Adevărul.

„Omul efectiv s-a urcat pe scenă și a început să cânte o melodie, nu a făcut absolut nimic greșit! Să vă fie rușine pentru că sunteți ultimii ipocriți. Uitați-vă în trending, da? Și data viitoare înainte să vă plângeți voi: >, băgați-i în trending. Nu mai mâncați c***t. Băgați-i în trending!”, a adăugat Erika Isac.

Ce spune sora lui Vlad Babașa despre ce s-a întâmplat la concertul Coldplay

După cele întâmplate la concertul Coldplay din București, Bianca Babașa, sora cunoscutului cântăreț de manele, a venit cu o reacție pe Facebook, unde i-a întrebat pe cei care i-au huiduit fratele.

„Am zis sa scriu și eu câteva lucruri care-mi trec azi prin minte..

Credeți ca tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care sa facă față rasismului, discriminării și urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva…

Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic.

De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate.

Vlad Babasa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul in care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor.

A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun.

Eu și fratele meu nu luptam cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu.

Voi ce ați realizat in viața? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce va ghidați?

Eu înțeleg ca nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă in Europa avem reputația proasta pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți.

Vlad Babasa ești cel mai bun frate de pe pământ si te iubesc mult de tot! 💛”, este mesajul transmis de sora cântărețului de manele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)