Cum a reacționat Dana Roba, după ce a aflat că fostul ei soț vrea să scape de arestul preventiv: „Degeaba tot face petiții”

Cum a reacționat Dana Roba, după ce a aflat că fostul ei soț vrea să scape de arestul preventiv: „Degeaba tot face petiții”
Foto: Facebook

Dana Roba, unul dintre cei mai talentați make-up artiști din România, a menționat că știe de faptul că fostul ei soț, Daniel Balaciu, vrea să scape de arestul preventiv. În cadrul unui interviu, Dana a reacționat în privința dorinței fostului său soț.

Reacția Danei Roba, după ce a aflat că Daniel Balaciu vrea să scape de arestul preventiv

În timp ce Dana Roba încearcă să își refacă viața după cruntul episod pe care l-a trăit, fostul ei soț vrea să facă tot posibilul să scape de arestul preventiv. Aflând toate acestea, make-up artistul a menționat, pentru playtech.ro, că Daniel Balaciu nu are cum să scape de arestul preventiv și că face petiții în zadar, pentru că avocatul lui nu își face treaba cum trebuie.

„Nu are cum să scape de arestul preventiv, degeaba tot face petiții și cereri, dar, na, avocatul lui își face treaba. Niciun judecător nu îi va da drumul acum acasă, îl așteaptă o pedeapsă maximă, pentru fapta sa, de vreo 12 ani de pușcărie.

Cum crede el că va ieși acum? I s-au respins toate cererile, dar și contestația pe care o făcuse în urma deciziei de prelungire a arestului preventiv. Oricum, eu mi-am angajat încă un avocat bun pentru acest proces”, a menționat Dana Roba, pentru sursa citată.

Dana Roba formează un cuplu fericit cu Beni. Cei doi se gândesc deja la căsătorie

După teroarea creată de fostul său soț, Daniel Balaciu, make-up artista Dana Roba se gândește la căsătorie alături de actualul ei partener de viață. Speră că va fi o mireasă nonconformistă și așteaptă cu nerăbdare divorțul de cel care i-a cauzat moartea.

Eu abia aștept să mă văd divorțată. Relația îmi merge foarte bine. Nu avem încă neapărat planuri în acest sens. Dar abia aștept să divorțez, iar apoi vom vedea. Pot spune că el e bărbatul vieții mele. Evident, abia aștept să mă mărit din nou. Aș vrea să fiu o mireasă mai nonconformistă. Mi-aș lua o rochie roz, nu aș mai vrea rochie albă”, a spus Dana Roba.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul