Cum a reacționat CRBL la zvonurile privind relația sa cu tânăra de 23 de ani: „Este foarte frumoasă viața, mai ales dacă ne-am trăi-o pe a noastră, nu pe a altora”

Cum a reacționat CRBL la zvonurile privind relația sa cu tânăra de 23 de ani: „Este foarte frumoasă viața, mai ales dacă ne-am trăi-o pe a noastră, nu pe a altora”
Sursa Foto: Facebook/ CRBL

CRBL a făcut noi declarații privind presupusa sa relație cu tânăra de 23 de ani. Acesta a afirmat că vrea să trăiască liber, fără constrângerile celor din jurul lui.

„Fiecare crede ce vrea, fiecare își imaginează ce vrea”

CRBL a reacționat cu privire la presupusa relație pe care o are cu Olga Guțanu, în vârstă de 23 de ani. În urma imaginilor postate pe rețelele sociale cu cei doi, artistul a fost abordat la un eveniment monden pentru a-și exprima punctul de vedere, potrivit libertatea.ro. 

Deși cei doi nu și-au confirmat relația, CRBL și-a împărtășit părerea cu privire la subiectul care a creat amploare în ultimele zile.

„Este foarte frumoasă viața, mai ales dacă ne-am trăi-o pe a noastră, nu pe a altora. Nu poți controla nici presa, nu poți controla nici oamenii. Fiecare crede ce vrea, fiecare își imaginează ce vrea. Eu îmi văd de viața mea, mult mai simplu. Merg înainte cu ziua de mâine, nu mai pot pleca urechea, de fiecare dată, la tot ce apare. Este evident că uneori sunt deranjat, dar experiența aceasta, de 20 de ani, mă face să trec mult mai ușor”, a declarat CRBL pentru Spynews.ro.

CRBL nu se lasă afectat de gura lumii

Artistul a transmis că nu se lasă afectat de ce se vorbește în mediul online și nici nu îl interesează dacă există persoane care nu îl plac. Acesta și-a îndemnat fanii să nu se lase influențați de presiunea socială și să își urmeze inima.

„E foarte simplu, cifrele din buletin sunt doar pentru cei care uită ce vârstă au. Tot ce ar trebui să facem ar trebui, din punctul meu de vedere, să uităm că există trebuie. Hai să trăim cum simțim, pentru că este mai simplu și mai ușor și să nu mai plecăm urechea la ce spune mama, tata, prietenii, vecinii, pentru că asta este doar părerea lor. Eu sunt mult mai simplu ca om, trăiesc cu ziua de mâine, așa cum am spus. Fac ce simt, dacă plac, bine, dacă nu plac, iar bine”, a mai adăugat artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`