Cum a început povestea de dragoste dintre Elodia și Cristian Cioacă. Emilia Ghinescu: „Acolo s-a nimerit să dea peste Cristian Cioacă”

Cum a început povestea de dragoste dintre Elodia și Cristian Cioacă. Emilia Ghinescu: „Acolo s-a nimerit să dea peste Cristian Cioacă”
Sursă foto: captură YT

Emilia Ghinescu, mama avocatei Elodia, care a dispărut în urmă cu 17 ani, a dezvăluit cum s-a cunoscut fiica sa cu viitorul soț, ce performanțe avea la școală, dar și cum unicul ei nepot, Patrick, o evită.

Elodia era o elevă de nota 10

Emilia Ghinescu a povestit pentru click.ro. despre situația școlară a Elodiei, care a fost o elevă de nota 10, potrivit click.ro. 

„Eu am fost învățătoare la Zărnești, am fost, timp de patru ani, chiar și învățătoarea fiicei mele. Ea era tare serioasă, învăța foarte bine, era o elevă numai de 10. Îmi amintesc că, la sfârșitul anului, fiind mai mulți elevi de Premiul 1, pe ea am strigat-o a treia, ca să nu zică cineva că o favorizez.

Atât de tare s-a supărat, nu i-a mai trebuit nimic! Ea a absolvit și Facultatea de Drept cu medii aproape de 10. Drept recompensă, au numit-o în Barou, fără examen. În ultimul an a fost propusă să studieze în străinătate, dar în cele din urmă a fost trimit altcineva, pe relații. E, Știa franceză și germană. Iar engleza a învățat-o de la televizor, repeta după ei lecțiile”, a declarat mama avocatei.

Cum s-au întâlnit Elodia și Cristian Cioacă

Emilia Ghinescu a povestit și unde l-a cunoscut fiica sa pe viitorul soț. „Elodia s-a dus cu un infractor la Secția de Poliție din Brașov, și acolo s-a nimerit să dea peste Cristian Cioacă, așa a vrut soarta, să îi tăiat el calea.

Era un bărbat înalt, nu era urât, nu era prost, s-au plăcut, veneau mereu la noi la masă, i-am pus o ciorbă în față acestui om. Elodia a mai fost măritată cu un polițist, acela era însă tare fustangiu, de aceea l-a și lăsat. Lui i-a părut tare rău după Elodia, o iubea enorm!”

Femeia susține că nu se teme de Cristian Cioacă, deși la ultimul proces a încercat să o intimideze. „La tribunal, în timpul procesului, Cioacă s-a uitat fix la mine, în ochii mei, ca să mă intimideze. Elodia îmi povestea că așa făcea și cu ea. Nu m-am speriat, eram acolo în sală cu toată lumea. O singură dată m-a căutat la telefon. Atunci mi-a zis că în viață a făcut mereu ce a vrut. Apoi a zis că închide că are telefonul ascultat”, a mai menționat Emilia Ghinescu, exclusiv pentru Click!.

Emilia Ghinescu nu și-a mai văzut nepotul de ani buni

Elodia și Cristian Cioacă au avut un copil, pe Patrick, care a fost înfiat de mătușa lui, sora lui Cristian Cioacă. Deși el nu a mai vrut să își vadă bunicii, Emilia Ghinescu își adoră nepotul și speră să o caute într-o zi.

„Tare mi-ar plăcea să dea la Drept, să se facă avocat, ca mama lui, asta este singura mea dorință. Nu mai sper să mă viziteze, nu ne-am văzut de atâția ani, s-a înstrăinat. Dar, dacă într-o zi mă va căuta, aș fi tare fericită. Mi-a spus cineva care l-a văzut că are privirea Elodiei, că e frumos ca ea, dragul de el”, ni s-a mai confesat Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, exclusiv pentru Click!

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției sale, Elodia Ghinescu. El nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar trupul avocatei nu a fost găsit. Pe 22 august 2023, Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare