Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru: „Ea m-a agăţat pe mine”

Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru: „Ea m-a agăţat pe mine”
Sursa foto: Facebook

Prezentatorul de la PRO TV, Dragoș Bucur, a dezvăluit cum s-a format povestea de dragoste cu soția sa, Dana Nălbaru, în urmă cu 18 ani.

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș a mărturisit că întâlnirea lor a avut loc în trafic, iar Dana a fost cea care a făcut primul pas. După cinci zile de la această întâlnire, cei doi s-au căsătorit, formând astfel unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, relatează Ciao.ro.

Cum s-au întâlnit Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Cei doi s-au întâlnit în trafic, în apropierea Regiei din Capitală, când Dana Nălbaru l-a observat pe Dragoș Bucur și a decis să-i facă semne pentru a atrage atenția. După o scurtă conversație, s-au plăcut reciproc, iar povestea lor de dragoste a luat avânt.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit.

Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a spus prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Chimia dintre cei doi a fost imediată, iar după doar cinci zile de la întâlnirea lor în trafic, Dragoș și Dana s-au căsătorit. Această decizie rapidă a marcat începutul unei iubiri care a rezistat timp de 18 ani, rezultând într-o familie frumoasă cu trei copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`