Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”

Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți
Sursa foto: Instagram

Oana Roman a povestit cum a fost păcălită de o firmă de reparații pentru centrale termice.

Atunci când a observat că ceva nu este în regulă, i-a contactat pe instalatori, însă aceștia nu au mai revenit, potrivit Cancan.

În urmă cu câteva zile, vedeta a apelat la această companie pentru a face o revizie la centrala proprie. Pentru acest serviciu, ea a plătit în jur de 600 de lei, însă nu aceasta a fost problema.

„Vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”

Oana a mărturisit că instalatorii nu au găsit nicio problemă, însă firma i-a propus o ofertă de 15.000 de lei, în cazul în care ar vrea să schimbe centrala. La doar câteva zile după ce angajații respectivei companii au fost să verifice centrala, Oana Roman și-a dat seama că centrala nu mai funcționează.

„Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți. O firmă de service de centrale. I-am chemat acum vreo 10 zile ca să facă revizia și întreținerea la centrală pentru că vine iarna. Centrala mergea, atenție, nu avea nicio problemă.

Au venit, au făcut, vezi Doamne, întreținerea și revizia, mi-au luat 580 de lei, au plecat și nu mai merge centrala, s-a stricat. Când i-am sunat, mi-au spus: «Da, noi v-am spus că e o piesă acolo care s-ar putea să nu mai țină, ne pare rău, nu avem ce face». Sunt tot ăia care mi-au trimis oferta aceea de 15.000 lei pentru centrală și revizie”, a relatat Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)