Cu cine își împart patul Kate Middleton și Prințul William? Este un membru important al familiei regale

Cu cine își împart patul Kate Middleton și Prințul William? Este un membru important al familiei regale
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Unul dintre membrii familiei Prințului și Prințesei de Wales este și coleg de cameră cu cei doi. Prințul William a dezvăluit despre cine este vorba, în timpul unei vizite la Duchy College din Cornwall, Anglia.

Cockerul lor spaniol Orla doarme adesea lângă Prințul și Prințesa de Wales

Prințul William s-a dat de gol în timpul unei vizite la Duchy College din Cornwall, Anglia, că cockerul lor spanion, Orla, doarme adesea cu el și Kate Middleton, în patul lor, conform okmagazine.ro.

„William a spus că micul său câine doarme pe pat cu ei noaptea, cu el și Kate”,a spus Louise Harland, care a fost prezent la același eveniment alături de câinele ei, Jacks. „A fost absolut îndrăgostit de cățelușul meu. A întrebat ce rasă este și nu a întâlnit niciodată una dintre aceste rase, este un Cockerjack, așa că este o combinație puțin unică”, a continuat Harland

Prințul William și Kate Middleton au primit-o pe Orla de la fratele mai mic al prințesei, James Middleton, după ce acesta a anunțat în mai 2020 că Luna, cățelușa lui, a născut „șase cățeluși sănătoși” .

Ce semnficiație are numele patrupedului

Caninul regal și-a făcut debutul în 2022 într-un portret regal realizat la aniversarea Prințesei Charlotte. Orla are propriile sale legături regale,deoarece numele semnifică „prințesa de aur” în celtică.

Patrupedul s-a alăturat familiei cu puțin timp înainte ca celălalt câine al lor, Lupo, un alt cocker spaniel, să moară în noiembrie 2020. Familia i-a anunțat moartea cu un mesaj special pe social media. „A fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult”, au scris ei la momentul respectiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`