Cu ce probleme de sănătate se confruntă Theo Rose. Motivul pentru care cântăreața a fost nevoită să se oprească din a cânta: „Tot timpul depun efort extra”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Theo Rose. Motivul pentru care cântăreața a fost nevoită să se oprească din a cânta: „Tot timpul depun efort extra”
Sursa foto: Instagram - @theorose.official

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite, apreciate și cunoscute cântărețe din România, a dezvăluit recent că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. După ce a făcut show în timpul unui concert, Theo nu a mai putut să vorbească. O persoană din public care știa cu ce se confruntă artista i-a transmis ce probleme are.

Theo Rose se confruntă cu probleme de sănătate

După un concert în timpul căruia a făcut show, ca de fiecare dată, de altfel, Theo Rose nu a mai putut nici să vorbească. Norocul ei a fost că o persoană din public știa cu ce probleme se confruntă și a făcut-o să înțeleagă ce i s-a întâmplat.

„Am avut un concert, după care nu am mai putut să vorbesc. În public era o tipă despre care auzisem, specializată în domeniu, și i-am dat un mesaj și i-am zis: ”vreau să vin să vedem ce am” și ea zice: ”Știu ce ai: este disfonie triunghiulară. Corzile tale nu se apropie”. Asta pentru că suprasolicit, cântăm în niște condiții, noi suntem 9 pe scenă, eu trebuie să acopăr multe instrumente cu vocea.

Evident că tot timpul depun efort extra și mi-am dat seama că există o problemă. Eu nu ar trebui să mă confrunt cu așa ceva după ce cânt. Ar trebui să schimb ceva la tehnica vocală. Mi-am dat seama a nu știu câta oară că nu știu nimic și am luat-o de la capăt.

Și acum schimb cu totul partea de interpretare, poziționare a sunetului, învăț din nou efecte vocale, pentru că eu le făceam, dar le făceam din instinct, nu știam… Acum le învăț”, a dezvăluit Theo Rose, scrie Antena 3.

„Și felul cum vorbesc e o problemă la mine”

Cântăreața a mai dezvăluit că întotdeauna a avut o problemă și depunea efort de fiecare dată când vorbea.

„Și felul cum vorbesc e o problemă la mine, eu depun efort și când vorbesc. Toată copilăria și adolescența am vorbit foarte foarte sus, într-un registru înalt. Mă deranja și pe mine când ascultam. În momentul în care m-a deranjat suficient de tare am făcut schimbarea fără să mă gândesc la asta și am ajuns să vorbesc într-un registru care nu mi-e propriu neapărat și să-mi suprasolicit corzile vocale.

Nu am apucat să stric foarte mult, nu am avut disfonie triunghiulară, într-adevăr corzile mele nu se apropie suficient de bine în toate registrele în care cânt, nu se închid perfect, dar lurez pe partea asta”, a mai spus Theo Rose.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare