Cu cât vinde mama lui Culiță Sterp kilogramul de brânză de oaie. Nu e o glumă! „Avem sute de oi, la stână, două turme”

Cu cât vinde mama lui Culiță Sterp kilogramul de brânză de oaie. Nu e o glumă! Avem sute de oi, la stână, două turme
Sursa foto: Avantaje

Este bine cunoscut faptul că familia Sterp este extrem de unită. Mama Geta este cunoscută și ea pe internet,nu doar copiii ei sunt celebri. Ea produce diverse lactate în stâna proprie și le vinde într-un magazin din Hațeg.

Mama Geta este extrem de implicată în creșterea oilor, de foarte mulți ani.

Cum munca nu e deloc ușoară, așa cum a spus și ea, prețurile mai ridicate justifică tot efortul depus.

Câți bani costă kilogramul de brânză de oaie la mama Geta

Ea a dezvăluit că un kilogram de brânză la ea la magazin costă 45 de lei, deși oferă reduceri atunci când producția este abundentă. Mama Geta subliniază că prețurile lor sunt mult mai accesibile comparativ cu cele din piețe sau marile magazine, informează Cancan.

În 2024, în mod surprinzător, a scăzut prețul brânzei de oaie, dacă e să comparăm cu anii anteriori. Mama Geta vindea un kilogram de brânză cu 48 de lei, anul trecut, însă acum prețul este de doar 45 de lei.

„Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket”

Clienții fideli au fost extrem de încântați de această reducere a prețului. Familia Sterp este apreciată pentru calitatea produselor lor, iar mulți clienți le-au sugerat să deschidă magazine și în alte județe din țară.

„Noi o dăm mult mai ieftin, decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă.”, a precizat mama Geta, conform Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)