Cu cât i-a crescut pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare. Patronul azilului în care locuiește fostul milionar a dezvăluit totul: „I-au mai mărit cu vreo …”

Cu cât i-a crescut pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare. Patronul azilului în care locuiește fostul milionar a dezvăluit totul: I-au mai mărit cu vreo ...
Sursa foto: Captura foto Youtube/ Xtra Night Show

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată în ultimii ani. Fostul milionar și-a pierdut toată averea, după ce a investit într-o afacere, care a dat greș. După ce aproape o viață întreagă a trăit în lux, iată că la bătrânețe a ajuns să locuiască la un azil și să aibă o pensie extrem de mică, ce nu îi permite nici măcar să își acopere cheltuielile locului în care stă.

Cu cât i-a crescut pensia lui Columbeanu după recalculare

Pensia lui Irinel Columbeanu nu s-a modificat prea mult după recalculare, însă, măcar nu a primit mai puțin dacă era deja.

Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește, a dezvăluit cu cât i-a crescut pensia fostului milionar de la Izvoranu, după recalculare.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral”, a spus acesta, potrivit Click.

Patronul azilului a precizat că, deși nu reușește să acopere suma necesară pentru camera din azil, nu îl va da afară, ci îl vor ajuta în continuare, fiind într-o situație foarte grea.

Irinel Columbeanu a suferit deja două AVC-uri

Din păcate, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu este una foarte bună, el a suferit deja două accidente vasculare cerebrale. Acesta a primit toate îngrijirile de care avea nevoie, însă el trebuie să respecte mai multe reguli, pentru ca starea lui să nu se înrăutățească.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`