Cristina Șișcanu, în lacrimi pe rețelele de socializare: „Deci, nu pot să-mi revin…” (FOTO)

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe rețelele de socializare: „Deci, nu pot să-mi revin…” (FOTO)
Foto: Instagram

Cristina Șișcanu a surprins pe toată lumea când a apărut pe rețelele de socializare cu fața acoperită de lacrimi. Fanii săi au fost uluiți de această imagine și au fost cu greu liniștiți. Chiar Cristina însăși a fost uimită de reacția lor și a găsit și o notă de amuzament în toată situația.

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe rețelele de socializare

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, este extrem de activă pe conturile sale de socializare. Aici își informează constant admiratorii cu noutățile din viața sa de zi cu zi. Cu toate acestea, ea reușește să se ocupe și de responsabilitățile de mamă și soție, demonstrând că implicarea în treburile casnice este la fel de importantă ca și celebritatea pe care o are.

Într-un Story recent, Cristina Șișcanu a demonstrat că își dedică timpul și energiile sarcinilor casnice. Cu toate acestea, experiența ei după ce a început să curățe o ceapă, a avut o turnură neașteptată. În timp ce tăia ceapă, ea a simțit că ochii încep să o usture puternic, iar fața i s-a umplut de lacrimi. Chiar dacă nu era prima oară când tăia ceapă, ea a mărturisit că niciodată nu a simțit o durere atât de intensă. A fost surprinsă să constate că nu își revenea rapid, cum se întâmpla de obicei. În ciuda acestei situații neplăcute, Cristina Șișcanu a găsit un aspect amuzant în întâmplare, scrie Fanatik.

Foto: Captură Facebook

Dacă vă puteți imagina, am fața plină de lacrimi din cauza faptului că am dat o ceapă prin răzătoare, niciodată nu mi s-a întâmplat în halul ăsta, rău. Doamne ferește! Deci, nu pot să-mi revin…”, a spus Cristina Șișcanu, lăcrimând amuzată, într-un Story de pe Facebook.

A adoptat o dietă disciplinată și echilibrată

Vedeta este extrem de atentă la ceea ce pregătește în bucătărie și, de asemenea, acordă o importanță deosebită alimentelor pe care le consumă, mai ales după ce a acumulat aproximativ 20 de kilograme în timpul sarcinii, când a fost însărcinată cu Petra. După ce a adus-o pe lume pe fetița sa, Cristina Șișcanu a reușit să-și recapete rapid forma fizică care continuă să atragă toate privirile în prezent. Această transformare remarcabilă se datorează în mare parte unei diete disciplinate și echilibrate pe care a adoptat-o.

Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este! (…) O înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos. Totul dat la blender. Am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă”, a spus Cristina Șișcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)