Cove, mai romantic ca niciodată și după 10 ani de căsnicie cu Florentina Ene: „Chiar sunt. De la caz la caz” / Ce nu poate să facă prezentatorul TV

Cove, mai romantic ca niciodată și după 10 ani de căsnicie cu Florentina Ene: „Chiar sunt. De la caz la caz” / Ce nu poate să facă prezentatorul TV
Foto: Facebook / Gabriel Cove Official

Cove, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, este căsătorit de 10 ani cu Florentina Ene și au împreună un băiat de doar șapte anișori. Chiar dacă mai are un fiu din prima căsnicie, Gabriel Coveșeanu a avut grijă întotdeauna să nu facă diferențe între cei doi.

Cove, în continuare romantic cu soția sa

De-a lungul timpului, prezentatorul a știut cum să mențină echilibrul în relația cu soția sa. Cove a mărturisit că este în continuare romantic alături de partenera sa de viață și că și acum au propriile aventuri.

„Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci”, a spus Cove.

„Nu știu dacă este «reomatism» ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei”, a adăugat el.

Prezentatorul a mai menționat că nu poate să plece de acasă prea des și să o lase pe Florentina Ene să se bucure timp singură, fără copii și toată agitația.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`