Cornel Luchian, concurentul de la Insula Iubirii, a văzut moartea cu ochii. A rămas paralizat în urma unui accident rutier

Cornel Luchian, concurentul de la Insula Iubirii, a văzut moartea cu ochii. A rămas paralizat în urma unui accident rutier
Sursa foto: Captura video Youtube / @ Insula Iubirii

Cornel Luchian și Iustina Loghin este cuplul care s-a făcut remarcat încă din primul episod, la Insula Iubirii. Cei doi au o poveste de iubire cu suișuri și coborâșuri. Cornel a fost căsătorit cu o altă femeie, cu care are 4 copii, dar de care a divorțat, între timp. Însă, începuse relația cu Iustina înainte de a se pronunța divorțul.

Cornel Luchian a rămas paralizat după accidentul rutier

Cu mulți ani în urmă, concurentul de la Antena 1 a suferit un grav accident rutier, când se afla în Italia, și a ajuns în stare critică la spital.

La vremea aceea, el avea 25 de ani și se afla într-un autoturism, pe bancheta din spate. În momentul producerii accidentului, Cornel a fost proiectat prin parbriz. El a rămas paralizat în urma incidentului rutier, iar partenera lui a povestit că a trebuit ca sângele lui să fie schimbat de 3 ori. După acest accident, medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

„Când îmi vorbește de Dumnezeu, efectiv plânge”

Tot atunci, mama lui Cornel a fost pusă în situația de a alege dacă fiul ei va fi sau nu deconectat de la aparate. A refuzat să semneze. Iustina Loghin a fost cea care a povestit totul, în emisiunea de la Antena 1.

„Când avea 25 de ani a avut un accident mortal, el era pe bancheta din spate și a sărit prin geam și ăia doi din față nu au avut nimic. El cam tot a fost construit, i-au schimbat sângele de 3 ori în el, pielea. A trebuit cică să semneze maică-sa pentru el, ca să-l scoată de la aparate, și n-a vrut, a zis să-l mai lase. El vorbește mereu despre Dumnezeu, el nu pare un om credincios.

Când îmi vorbește de Dumnezeu, efectiv plânge și el zice că a fost și în Rai, și în Iad și că mereu când se gândește la Dumnezeu îi vine să se ducă acolo, pentru că a zis că e un loc mai frumos pe care l-a văzut lângă Dumnezeu nu a văzut niciodată pe pământul ăsta”, a relatat Iustina Loghin, conform Cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`