Codin Maticiuc și Liviu Vârciu pregătesc un nou proiect cinematografic: „Avem în plan să facem un film împreună”/ Despre ce este vorba

Codin Maticiuc și Liviu Vârciu pregătesc un nou proiect cinematografic: „Avem în plan să facem un film împreună”/ Despre ce este vorba
Sursa foto: Facebook / Colaj: wowbiz.ro

Doi dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc, Codin Maticiuc și Liviu Vârciu, pregătesc o colaborare cinematografică de amploare.

Cu un film deja lansat și în așteptarea reacției publicului, Codin Maticiuc traversează un moment de succes în cariera sa.

În timp ce Liviu Vârciu s-a remarcat anterior cu primul său film și dorește o continuare, cei doi artiști au dezvăluit intenția de a realiza împreună un nou proiect cinematografic, relatează Wowbiz.ro.

Codin Maticiuc și Liviu Vârciu, noi proiecte pe plan profesional

Liviu Vârciu, producătorul unui film de succes anterior, își dorește să continue în această direcție, inspirat și de realizările lui Codin Maticiuc.

În urma acestei influențe, cei doi artiști au dezvăluit planuri mari pentru viitor, pregătindu-se să aducă pe ecrane un film realizat în colaborare.

Codin Maticiuc a fost inițiatorul ideii de a realiza un film împreună cu Liviu Vârciu, dezvăluind că ideea a fost primită cu entuziasm. Cu toate acestea, detalii precum procente și cifre încă nu au fost stabilite în totalitate, lăsând ușa deschisă pentru negocieri ulterioare.

„Lui Liviu Vârciu îi doresc succes cu „Zăpadă, Ceai și Dragoste 2”. Primul film mi s-a părut foarte bun și o să fie greu să bată, cum și la noi a fost greu, cred că am reușit să batem prima parte „Miami Bici” din punct de vedere al filmului în sine, al produsului. La el va fi foarte greu.

Îi urez succes și îți spun în premieră că avem în plan să facem un film împreună. Este o idee de-a mea și i-am prezentat-o lui, i-a plăcut, n-am bătut încă palma pe procente, cifre și așa mai departe, dar pe această cale îi transmit că, dacă vede interviul ăsta, să mă caute și poate închidem deal-ul”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`