Clipe teribile pentru afaceristul Claudiu Florică: A ajuns direct la Spitalul Universitar, după ce a fost lovit de o mașină

Clipe teribile pentru afaceristul Claudiu Florică: A ajuns direct la Spitalul Universitar, după ce a fost lovit de o mașină
Sursa foto: Facebook

Omul de afaceri și fostul șef al Fujitsu România, Claudiu Florică, a fost lovit de o mașină, pe trotuar. El ieșea dintr-o frizerie, în Sectorul 5 al Capitalei, când a fost asaltat de un șofer care efectua manevra de mers cu spatele, potrivit Ziare.com.

Claudiu Florică a suferit două traumatisme, în urma accidentului

Claudiu Florică a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală cu traumatism un TCC nivel 1 și traumatism toracic.

S-a întocmit dosar penal în acest caz, iar permisul de conducere al conducătorului auto a fost reținut, informează Aktual24.

În noiembrie 2021, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât achitarea fostului ministru al Telecomunicațiilor Gabriel Sandu, a fostului director Microsoft Calin Tatomir și a oamenilor de afaceri Dinu Pescariu și Claudiu Florica în dosarul Microsoft 2, privind vânzarea de licențe Microsft, în care procurorii anticorupție stabiliseră că prejudiciul depășește 51 de milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`