Clipe de panică pentru Marilu Dobrescu, în japonia / Influencerița a primit avertisment de cutremur puternic: „A fost horror”

Clipe de panică pentru Marilu Dobrescu, în japonia / Influencerița a primit avertisment de cutremur puternic: „A fost horror”
Foto: Facebook/Marinelu Dobrescu.

Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu, au trecut prin clipe de panică în Japonia.

Influencerița și-a îngrijorat toți fanii după ce a primit un avertisment de cutremur puternic.

Clipe de coșmar pentru Marilu Dobrescu în Japonia

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de multe momente speciale împreună. Vacanța celor doi îndrăgostiți a fost puțin „zbuciumată” de un cutremur.

Marilu Dobrescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc. De data aceasta, influencerița a postat în secțiunea de InstaStory o fotografie cu o alertă de cutremur. Cei doi îndrăgostiți se aflau în camera de hotel, la etajul 6. Iustin Petrescu a încercat să se mobilizeze în caz de evacuare și a strâns din bagaje. Din fericire, totul s-a sfârșit bine.

„Începe un cutremur și am primit avertisment! Ar trebui să ieșim din hotel? Suntem la etajul 6. Nu se vede bine pe cameră, dar pare cam de 6, așa. Încă nu există date. La finalul filmării am închis că ne pregăteam să fugim din pat. A fost super puternic, dar nu știu dacă o să continue. Iustin a pregătit bagaje mici, în caz că vine iar să evacuăm. Momentan s-a oprit”, a scris Marilu Dobrescu pe InstaStory, potrivit Spynews.

Marilu Dobrescu încerca să se calmeze în timp ce iubitul ei se ocupa de bagaje

Influencerița s-a gândit în timpul sesimelor și la infrastructura clădirilor. Tânăra a ținut să precizeze că ea și partenerul ei și-au dat seama că nu se pot mobiliza dacă vine vorba de ceva grav.

„În timp ce făcea omul ăsta bagajele, încercam să mă îmbărbătez, gândindu-mă la cum am încredere în infrastructura japonezilor. Care sunt top, apropo. (…) După această ”simulare”, ne-am dat seama că nu suntem în stare să ne mobilizăm în caz de ceva grav cu adevărat. Dar japan alertul de pe telefon a fost horror! Alarma aia o să mă urmărească zile întregi, încă am pulsul crescut, doamne”, a adăugat influencerița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`