Clipe de panică în miez de noapte pentru Oana Roman și fiica sa, Isabela: „Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!”

Clipe de panică în miez de noapte pentru Oana Roman și fiica sa, Isabela: „Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!”
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

Oana Roman, situație tensionată cu un livrator de mâncare. Bărbatul de la o cunoscută aplicație de livrare mâncare a avut o ieșire nervoasă, care a speriat-o atât pe Oana Roman, cât și pe fiica sa, Isabela.

Atât Oana cât și fiica sa s-au speriat foarte tare

Vedeta a tras un semnal de alarmă pentru toate femeile și mamele singure, acela de a le ruga să nu își mai comande seara nimic de mâncare, deoarece riscă să devină victimele livratorilor agresivi.

Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat un mesaj prin intermediul căruia a povestit cum a fost agresată verbal de un livrator de mâncare. Oana Roman nu se afla de una singură, ci alături de Isabela, fiica sa din fosta căsnicie cu Marius Elisei.

Comportamentul livratorului a lăsat mult de dorit, așa cum reiese din povestirile Oanei Roman, care consideră că acesta a recunoscut-o când i-a spus să nu mai țipe atât de tare, moment în care a început să o înjure, potrivit Click.

„În seara asta, un livrator de la Tazz a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât de față cu Isa, în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara! Eu și Isa ne-am speriat foarte tare.

Livratorul m-a recunoscut și pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar am tras o mare sperietură!”, a fost mesajul făcut public de Oana Roman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`