Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire: „Vreau să mă postesc cu adevărat” / De la ce a pornit decizia artistei

Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire: „Vreau să mă postesc cu adevărat” / De la ce a pornit decizia artistei
Foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu, cunoscuta artistă și fostă soție a lui Gabi Bădălău, a surprins pe toată lumea anunțându-și intenția de a se retrage la mănăstire în timpul Postului Crăciunului. Vedeta a explicat că această decizie are la bază dorința de a trăi o perioadă în singurătate, dedicată curățirii sufletești și respectării postului într-un mod profund și autentic, relatează Ciao.ro.

„N-am ținut niciodată un post cap coadă”

Claudia Pătrășcanu a subliniat că postul pentru ea nu înseamnă doar abținerea de la anumite alimente, ci și o experiență spirituală complexă. Artista dorește să-și curățe nu doar trupul, ci și sufletul de energiile negative, subliniind importanța purității interioare și a relațiilor pozitive.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrăşcanu vrea să se retragă la mănăstire

Claudia a explicat că pentru a păstra postul într-un mod autentic, este necesar să se retragă într-un loc liniștit, precum o mănăstire. Acest gest simbolizează intenția sa de a se dedica rugăciunii și introspecției, evitând influențele negative ale lumii exterioare.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău.

N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mai mărturisit cântăreața pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce e acum” / Cum s-au pregătit autoritățile
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori