Claudia Iosif dezvăluie de ce a plecat din casa lui Dorian Popa

Claudia Iosif dezvăluie de ce a plecat din casa lui Dorian Popa
Sursa Foto: Instagram/Claudia Iosif

Claudia Iosif a decis să clarifice zvonurile cu privire la o posibilă despărțire de Dorian Popa, după cei 11 ani de relație. Un apropiat al cuplului a sugerat că cei doi s-au separat, dând impresia că lucrurile sunt iremediabil sfârșite. Mai mult, Claudia și-ar fi strâns toate lucrurile din locuința cântărețului și ar fi făcut o mutare într-un alt imobil, scrie wowbiz.ro.

Claudia Iosif Explică Mutarea Atelierului de Croitorie

Partenera celebrului cântăreț a ales să dezvăluie și motivul din spatele mutării atelierului său de croitorie din locuința lui Dorian Popa. Ea a sugerat că relația lor merge foarte bine. În același timp, a confirmat că a decis să-și mute atelierul din casa influencer-ului deoarece nu mai era oportun să-l aibă în mansarda casei. Totuși, Claudia a menționat că noua locație se află la doar 5 minute distanță de luxoasa reședință din Domnești.

Dorian Popa Refuză să Comenteze Zvonurile Despărțirii

Dorian Popa, la rândul său, a preferat să nu comenteze zvonurile care au apărut în spațiul public cu privire la o posibilă despărțire de iubita sa. În schimb, s-a concentrat pe viața sa profesională, dezvăluind că are un program extrem de solicitant și este mereu în mișcare, călătorind atât în străinătate, cât și în diverse orașe din țară.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`