Claudia Ghițulescu face dezvăluiri despre cearta cu Elena Merișoreanu. „A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească”

Claudia Ghițulescu face dezvăluiri despre cearta cu Elena Merișoreanu. „A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească”
Claudia Ghițulescu, despre traumele prin care a trecut

Fanii muzicii populare au rămas uimiți când au aflat de conflictul izbucnit între două dintre cele mai iubite interprete de la noi din țară, Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu. După ce Elena Merișoreanu a făcut declarații dure la adresa Claudiei Ghițulescu, a venit momentul ca și aceasta să prezinte ce s-a întâmplat, din propria sa perspectivă.

„Pentru mine a fost chiar ca o mamă”

Claudia Ghițulescu mărturisește că nu știe care este motivul care a stat la baza izbucnirii acestui conflict, cu atât mai mult cu cât, interpreta îi poartă un respect uriaș colegei sale de breaslă, Elena Merișoreanu.  Artista și-a exprimat regretul cu privire la actuala situație dintre cele două, spunând că o considera pe Elena Merișoreanu ca o mamă.

Claudia Ghițulescu susține că, în timpul unei emisiuni, Elena Merișoreanu ar fi avut o ieșire neașteptată, zbierând și blestemând-o, chiar dacă nu a existat niciodată un conflict real între ele.

„Pentru prima dată când am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. Să spui că ai auzit, că a făcut… când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: «Sărut mâna, ce faceți?» și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? Și țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (…) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (…) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească… doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars, potrivit Libertatea.

Claudia Ghițulescu neagă acuzațiile aduse de Elena Merișoreanu

Claudia Ghițulescu s-a arătat afectată de acuzațiile care i-au fost aduse, susținând că nu știe să fi făcut lucrurile pentru care a fost atacată.

„Nu m-am certat! Nu am avut nimic cu doamna Merișoreanu! M-a afectat pentru că eu nu știu nimic din ce spune dumneaei să fi făcut. Nu știu! (…) O respect, o iubesc și asta este, e alegerea dumneaei ce vrea să facă. (…) Nu e vorba de nicio invidie, nici din partea dumneaei, nici din partea mea”, a mai declarat artista.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:28 - Un copil de 13 ani a dispărut în timpul unei excursii cu clasa. Ultima oară a fost văzut în Sovata
21:21 - Inelul de logodnă a lui Meghan Markle ascunde o poveste inedită. Cât valorează bijuteria
21:14 - Primarul Ciprian Ciucu și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Ce investiții a făcut în Sectorul 6
21:06 - Reacția Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)