Claudia Ghițulescu, distrusă din cauza divorțului: „M-am rugat mult la Dumnezeu să fiu puternică”

Claudia Ghițulescu, distrusă din cauza divorțului: M-am rugat mult la Dumnezeu să fiu puternică
Claudia Ghițulescu, despre traumele prin care a trecut

Claudia Ghițulescu este pregătită pentru o nouă etapă. Vedeta a trecut printr-o perioadă mai complicată, dar se pare că a reușit să se vindece de rănile trecutului.

Cele mai dificile momente

Claudia Ghițulescu a știut să analizeze viața personală și a ajuns la concluzii despre greșelile comise în relația cu fostul soț. Inima interpretei este deschisă.

Icoana muzicii populare este sinceră cu cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Vedeta povestește despre momente plăcute și dificile prin care a trecut pe parcursul vieții.

Interpreta a suferit enorm când a aflat că soțul o înșală, a fost aproape de moarte când a pierdut sarcina mult dorită. Se pare că toate greutățile au făcut-o să fie mai puternică și mai rezistentă.

Claudia Ghițulescu vrea să se îndrăgostească

Acum, Claudia Ghițulescu recunoaște că sufletul i s-a vindecat. Vedeta vrea să fie apreciată și respectată de viitorul iubit.

„Nu a fost ușor, dar există multe variante să treci mai ușor peste șocurile vieții. Am avut dintotdeauna familia și prietenii lângă mine. Și m-am rugat mult la Dumnezeu să fiu puternică”, spune artista pentru cancan.

Cea mai bună decizie pe care a luat-o Claudia Ghițulescu

Claudia Ghițulescu a mărturisit că e pregătită să-și refacă viața. Aceasta a înțeles că divorțul a fost cea mai bună alegere pentru amândoi. Interpreta nu este de acord să stea sub același acoperiș dacă nu există iubire, respect și compatibilitate.

Întrebată dacă a pus ochiul pe cineva, artista răspunde că nu are nicio relație, dar este pregătită să iubească și speră să se întâmple cât mai curând, scrie cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`