Cine sunt cei care vor câștiga mai mulți bani în perioada următoare. Alina Bădic: Paradoxal, banii au și o latură spirituală (VIDEO)

Cine sunt cei care vor câștiga mai mulți bani în perioada următoare. Alina Bădic: Paradoxal, banii au și o latură spirituală (VIDEO)

În perioada următoare vor câștiga mai mulți bani cei care fac și lucruri spirituale, a declarat Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic, pe B1 TV, despre latura spirituală a banilor

Astrologul spune că, „paradoxal, banii au și o latură spirituală”.

„Ne vine sau ne vine să credem, în perioada următoare, vor câștiga mai mulți bani cei care fac și lucruri spirituale, adică știu să fie generoși, știu să ofere, știu să ajute persoane valoroase, nu se gândesc doar la binele personal. De abia s-a întâmplat lucrul acesta, posibil să nu observăm (…), de abia a început perioada”, a spus Alina Bădic.

„În asociere și cu Pluto în Vărsător, care a intrat doar de câteva zile, deci deocamdată clar n-am observat acest aspect, s-ar putea să ne mirăm ca peste un an să vedem că s-au îmbogățit sau au ajuns să aibă o situație financiară foarte bună persoane care au știut să fie generoase (…). Trebuie să fii generos doar din interes, trebuie să fim generoși pentru că simțim”, a adăugat ea.

Alina Bădic: Prima etapă a lui Pluto când intră într-un semn, o ruptură totală de ceea ce știam că e bine

„Pluto are trei faze atunci când intră într-un semn, cum a intrat acum, și-a schimbat total semnul pentru două decenii. Prima etapă este totala ruptură de tot ceea ce știi tu că este bine (…). Acum s-ar putea să fie o totală ruptură de ceea ce știam noi cu Pluto în Capricorn (…), adică dintr-odată să simți că parcă nu te mai simți atât de bine că ți-ai cumpărat tu o mașină sau o casă și mai bine te simți dacă îi dăruiești cuiva ceva și îi faci o bucurie, dacă te pui în slujba cuiva”, a mai spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`