Cine este tânărul surprins în prezența Alexiei Eram. O face fericită acum, după despărțirea de Mario Fresh

Cine este tânărul surprins în prezența Alexiei Eram. O face fericită acum, după despărțirea de Mario Fresh
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Alexia Eram a fost surprinsă, recent, în prezența unui tânăr, după despărțirea de Mario Fresh.

Cine este tânărul surprins în prezența Alexiei Eram

Potrivit unor surse, citate de Cancan, tânărul cu pricina ar fi un amic vechi al cuplului Alexia – Mario. Tânărul nu ar fi la fel de „bazat” precum fostul, însă acest lucru pare să nu conteze așa tare pentru fiica Andreei Esca, care, aparent, pune accent mai mult pe compania de calitate.

Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după opt ani de relație

Amintim că, după o relație de opt ani, Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio și au decis să meargă pe căi separate.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă.”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Toate produsele procesate în România vor beneficia de plafonarea adaosului comercial, anunță Florin Barbu: „Probabil în perioada următoare va fi lansat proiectul. Vorbim despre zeci de mii de produse”
16:04 - Ferguson nu mai e ambasadorul Manchester United și trebuie să renunțe la un salariu de 2 milioane de lire sterline pe an, clubul vrea să mai reducă din costuri
15:58 - Cristina Rizea (PSD), după scandalul privind planșeul Unirii: Vorbim de o lucrare urgentă. Primarul General ar fi trebuit să fie proactiv și să încerce să-l ajute pe primarul de la Sectorul 4
15:57 - O româncă și-a bătut fostul iubit italian până l-a băgat în spital. După ce s-a vindecat, i-a dat foc
15:51 - MedLife achiziționează încă doi roboți da Vinci. “Este extraordinar că pacienții noștri vor avea acces la cea mai mare echipă de medici certificați în chirurgie robotică din România”
15:44 - Von der Leyen a stabilit noi reguli și nu prea: Comisarii vor fi nevoiți să angajeze mai puțini oameni în personalul pentru cabinet, dar nu mult mai puțini
15:29 - Regizorul „I, Robot” îl acuză pe Elon Musk că i-ar fi furat ideile pentru designul noului robot Tesla: „Hei Elon, poți să-mi returnezi modelele, te rog?”
15:29 - O doctoriță de la un spital public din Craiova a primit mită pentru o cezariană. Se află sub control judiciar
15:08 - Accident grav în Iași. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit
15:07 - Un restaurant le oferă clienților o masă gratis zilnic. Cei interesați trebuie să îndeplinească o singură condiție