Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Babasha. Cântărețul nu își mai ține relația în secret

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Babasha. Cântărețul nu își mai ține relația în secret
Surs foto: captura video Youtube/ Babasha

Babasha s-a lansat după scandalul de la concertul trupei Coldplay, când a fost huiduit pe scenă. A ajuns în atenția tuturor și chiar dacă a avut parte de reclamă negativă, aceasta l-a ajutat să devină celebru. Mai mult, melodiile sale au un număr din ce în ce mai mare de vizualizări. Cu toate acestea, cântărețul a încercat să își țină iubita departe de gura lumii și să nu fie implicată în scandal alături de el.

Cine este iubita lui Babasha

Babasha este într-o relație cu altă cântăreață, Ruxi, alături de care a lansat melodia „Păi na”, cea cântată la concertul Coldplay. Ea apare și în videoclipul piesei și deși se zvonea că Babasha ar fi într-o relație cu o altă tânără, de fapt Mădălina este jumătatea lui, conform Cancan.

Ea este și cea a spus de mai multe ori în mediul online că este iubita lui Babasha. Mădălina este designer vestimentar și, la un moment dat, Babasha i-a transmis un comentariu foarte drăguț iubitei sale și i-a făcut o declarație de dragoste chiar în văzul lumii. Astfel, ei nu se mai feresc de public.

„Nu era cu Ruxi?”, a întrebat cineva.
„Era”, a răspuns iubita lui Babasha.
„Și din rău m-am făcut bine”, a comentat manelistul.
„Fără cuvinte”, i-a răspuns Mădălina.

Babasha, mesaj despre concertul Coldplay

Babasha a atras atenție asupra sa după scandalul de la concertul trupei Coldplay când a fost huiduit pe scenă. Dar, a doua zi, lucrurile au stat diferit și publicul l-a aplaudat pe manelist.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate. Mulțumesc celor de la Coldplay și echipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment.

Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!”, a spus Babasha pe InstaStory.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`