Cine este persoana care a contribuit la succesul lui Fuego. „Totul a pornit de acolo”

Cine este persoana care a contribuit la succesul lui Fuego. „Totul a pornit de acolo”
Sursa Foto: Facebook/ Paul Surugiu-Fuego

Puțini cunosc adevărata poveste din spatele carierei de succes a lui Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego. În spatele artistului se află mama sa, Eugenia Surugiu, care, deși a preferat să fie o prezență retrasă, a jucat un rol crucial în cariera muzicală a fiului său.

Cum a contribuit Eugenia Surugiu la cariera lui Fuego

Eugenia Surugiu a fost mereu o prezență discretă, dedicându-și viața sprijinirii fiului său. După pierderea soțului, și-a concentrat toată energia asupra carierei lui Fuego.

Fanii artistului au fost surprinși de asemănarea izbitoare dintre cei doi, evidențiată în fotografiile care circulă pe internet, potrivit click.ro.

Fuego a împărtășit în cadrul podcastului Marei Bănică, cele mai emoționante momente din trecutul său, cum a reușit în carieră cu sprijinul mamei. El a povestit cum, la vârsta de 15 ani, mama sa l-a luat de mână din Turda și l-a dus la București, pentru a deveni artist.

„Mama mea este regina, ea trebuie să fie răsfățată, pentru că mama este singurul om care la 15 ani și-a luat copilul de mână de la Turda, a luat biletul de tren de la Oradea către București, singurul accelerat care trecea prin Câmpia Turzii, pentru că Turda nu are gara, și m-a dus la București, neștiind unde merge.

Am ajuns în Gara de Nord, a intrat cu mine de mână, dimineața la ora 9 și l-a sunat pe domnul Kerestely: „Maestre, sunt o doamnă de la Turda și dumneavoastră sunteți tot din Ardeal de la noi și mi-am adus copilul să-mi spuneți dacă pot să investesc în el ca să-l fac artist’. Totul a pornit de acolo”, a povestit Fuego, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Mama lui Fuego nu participă la concertele fiului ei

Deși este mama unui artist renumit, Eugenia Surugiu evită să participe la concertele fiului său. Atunci când o face, emoțiile o copleșesc și preferă să stea ascunsă.

„Mama nu vine la concertele mele. Ea vine doar atunci când stă după stâlp, să nu mă vadă. Mama dacă vine se ascunde. Foarte rar vine în sala de spectacol, pentru că are emoții colosale și, dacă mama e în sală, trebuie să spun, doar e mama. Anul ăsta am făcut-o la un concert și când am anunțat că mama e în sală, de emoții, nu s-a ridicat în picioare. Mă bucur că încă trăiește!”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră