Cine este Oana Ciocan. Fata este presupusa iubită a lui Jador

Cine este Oana Ciocan. Fata este presupusa iubită a lui Jador
Sursa foto: Instagram

Presupusa iubită lui Jador, Oana Ciocan, are 26 de ani și se bucură de mult succes în mediul online, fiind creator digital.

Care este diferența de vârstă între Oana Ciocan și Jador

Oana Ciocan ar fi și motivul pentru care Jador ar fi părăsit competiția Survivor, după ce artistul a vrut să își vadă iubita și a fugit din tabără. Astfel, acesta a fost descalificat.

Oana este cu doi ani mai mică decât Jador. În 2022, aceasta intrase în competiția de la Pro TV, după ce echipa albastră pierduseră două concurente. Oana alegea pe atunci competiția de la Survivor, deoarece îi placea să lupte și să câștige, fiind o iubitoare de adrenalină și o fire nerăbdătoare, scrie Click.

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, spunea aceasta.

Recent, în spațiul public au apărut zvonuri precum că Oana Ciocan ar fi iubita lui Jador. Pe pagina lor de Instagram, Viperele Vesele au dezvăluit că artistul a fost descalificat de la ”Survivor All Stars”, asta după ce ar fi fugit din tabăra Faimoșilor. Potrivit sursei citate, cântărețului i s-a promis că Oana va fi adusă în Republica Dominicană, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Unde s-au cunoscut cei doi

Jador ar fi întâlnit-o pe Oana Ciocan la vizita medicală pentru Survivor. Artistul ar fi atât de îndrăgostit, încât acesta era dispus să-și expună viața personală. Totuși, deși ar fi primit promisiuni, iubita căreia i-ar fi propus și să se mute la el acasă, nu i-a fost adusă în junglă. Prin urmare, cântărețul a renunțat la tot în numele iubirii pe care i-o poartă Oanei, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`