Surpriză! S-a aflat cine este iubita lui George Simion şi de ce liderul AUR o ţine ascunsă

Foto: captură YouTube / Kanal D / 40 de întrebări

George Simion s-a făcut remarcat de la primele apariții pe scena politică, iar în prezent întreaga țară știe cine este. Despre viața lui personală se știu totuși mai puține detalii, iar iubita lui este o prezentă misterioasă, despre care s-a spus că politicianul ar ține-o ascunsă.

Într-un interviu acordat recent, liderul AUR a vorbit despre femeia misterioasă din viața lui, dar și despre motivul pentru care o ține departe de ochii presei și ai curioșilor.

Cine este iubita lui George Simion și de ce o ține ascunsă

Deputatul AUR își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, iar acest lucru se pare că se întâmplă și cu iubita lui. Partenera de viață a liderului AUR este o femeie misterioasă, iar Simion a explicat, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de ce o ține ascunsă.

Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d.

Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani”, a spus George Simion, la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro.

Deputatul AUR este îndrăgostit de o femei misterioasă

George Simion a mărturisit, în fața prezentatoarei Denise Rifai, că este îndrăgostit și că iubește, iar anul viitor intenționează să se căsătorească cu aleasa inimii sale.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată”, a mai precizat George Simion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`